LEGO Mandaloriansk stjernejager 75316

Supercool Mandaloriansk stjernejager til actionfyldt leg

lego 75316 mandaloriansk stjernejager
 • 544 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75316 SKU

Lad børn bygge en detaljeret LEGO model af en Mandaloriansk stjernejager (75316) og genopleve actionscener fra Star Wars: The Clone Wars. Rumskibet har LEGO minifigurcockpit, der kan åbnes og har plads til 2 LEGO minifigurer, 2 knopskydere, 2 fjederbetjente skydere og justerbare vinger – drej dem lodret for at lande, eller fold dem ned og …

Læs mere...

Priser LEGO Mandaloriansk stjernejager 75316

Lego.com LEGO.com 384 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Mandaloriansk stjernejager 75316

Lad børn bygge en detaljeret LEGO model af en Mandaloriansk stjernejager (75316) og genopleve actionscener fra Star Wars: The Clone Wars. Rumskibet har LEGO minifigurcockpit, der kan åbnes og har plads til 2 LEGO minifigurer, 2 knopskydere, 2 fjederbetjente skydere og justerbare vinger – drej dem lodret for at lande, eller fold dem ned og drej cockpittet for at få en autentisk strømlinet flyvetilstand.

Episke eventyr
Sættet omfatter 3 LEGO minifigurer, der er nye i august 2021, af de mandalorianske krigere Bo-Katan Kryze, Gar Saxon og en mandaloriansk loyalist, samt 5 blasterpistoler og en jetpack til hver minifigur, der booster børns fantasi. Byggelegetøjet indeholder trinvis vejledning og vil være en fantastisk gave til Star Wars fans og alle kreative børn.

En galakse af sjov
LEGO Koncernen har genskabt rumskibe, fartøjer, steder og figurer fra Star Wars universet siden 1999. LEGO Star Wars er blevet det mest populære tema med masser af sæt, der begejstrer fans i alle aldre.

 • Passionerede fans af Star Wars: The Clone Wars vil elske at bygge og lege med denne yderst detaljerede LEGO klodsversion af en Mandaloriansk stjernejager (75316).
 • Indeholder 3 LEGO minifigurer, der er nye i august 2021: Bo-Katan Kryze, Gar Saxon og en mandaloriansk loyalist, alle med blasterpistoler (5 i alt) og jetpacks som inspiration til fantasifuld leg.
 • Omfatter et cockpit, der kan åbnes og har plads til 2 LEGO minifigurer, 2 knopskydere, 2 fjederbetjente skydere og justerbare vinger – drej dem lodret til landing, og fold dem ned og drej cockpittet til flyvetilstand.
 • Dette actionfyldte byggelegetøj er fremragende til leg på egen hånd eller sammen med venner, og det vil være en fantastisk fødselsdagsgave, julegave eller en særlig overraskelse til kreative børn fra 9 år.
 • Den mandalorianske stjernejager er over 6 cm høj, 33 cm lang og 30 cm bred og udgør en iøjnefaldende udstillingsmodel mellem legemissioner.
 • Overvejer du at købe dette byggesæt med 544 elementer til en Star Wars fan, der ikke er vant til at bygge med LEGO klodser? Intet problem. Der medfølger trinvis vejledning, så enhver kan bygge med en Jedi-ridders selvtillid.
 • LEGO Star Wars sortimentet omfatter sæt, som vil begejstre folk i alle aldre, uanset om de vil genskabe scener fra sagaen, udspille deres egne historier eller bare bygge og udstille samlermodellerne.
 • Siden 1958 har LEGO komponenter levet op til strenge branchestandarder for kvalitet, hvilket sikrer, at de passer nemt og perfekt sammen.
 • LEGO klodser bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og grundigt analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Mandaloriansk stjernejager
SKU
75316
EAN
5702016914450
UPC
673419340786
Dele
544
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
384 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.