LEGO Mandalorianeren og Barnet 75317

Mandalorianeren og Barnet i LEGO BrickHeadz stil!

lego 75317 mandalorianeren og barnet scaled
 • 295 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75317 SKU

Giv inspiration til minder om episke historier fra Star Wars: Mandalorianeren med dette sjove byggelegetøj til kreative børn, der indeholder LEGO BrickHeadz versioner af Mandalorianeren og Barnet (75317). Fans vil sætte pris på de autentiske detaljer, såsom Mandalorianerens kendte våben – en blasterriffel og en blasterpistol. Barnet har justerbare ører til at skabe et glad …

Læs mere...

Priser LEGO Mandalorianeren og Barnet 75317

Proshop.dk Proshop.dk -39% 110 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -19% 146 kr Se
Legen.dk Legen.dk -17% 149 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 180 kr Se
LEGO.com LEGO.com 180 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Mandalorianeren og Barnet 75317

Giv inspiration til minder om episke historier fra Star Wars: Mandalorianeren med dette sjove byggelegetøj til kreative børn, der indeholder LEGO BrickHeadz versioner af Mandalorianeren og Barnet (75317). Fans vil sætte pris på de autentiske detaljer, såsom Mandalorianerens kendte våben – en blasterriffel og en blasterpistol. Barnet har justerbare ører til at skabe et glad og et trist udtryk, og det sidder i en barnevogn, der "svæver" på 4 gennemsigtige LEGO elementer.

Berigende byggeoplevelse, sej udstillingsgenstand
Dette fantastiske byg selv-legetøj vil være en genial tilføjelse til enhver Star Wars fans samling. Det er sjovt at bygge selv eller sammen med venner og familie, og hver af de bygbare LEGO figurer har en byggeplade til at skabe en iøjnefaldende fremvisningsgenstand.

Fremragende gaver
LEGO Koncernen har genskabt ikoniske rumskibe, fartøjer, steder og figurer fra det legendariske Star Wars univers siden 1999. LEGO Star Wars er nu det mest succesfulde tema med et stort udvalg af gaveidéer til fødselsdag, jul eller som overraskelser, der vil glæde alle aldre.

 • Fans af Star Wars: Mandalorianeren og kreative børn vil elske at bygge deres egne LEGO BrickHeadz versioner af Mandalorianeren og Barnet (75317), hvor de kan genskabe autentiske detaljer i en sej udstillingsgenstand.
 • Den bygbare LEGO figur af Mandalorianeren har sine kendte våben – en blasterriffel klikket på ryggen og en blasterpistol i hånden – for at sætte gang i minder om spændende scener fra Star Wars: Mandalorianeren.
 • Børn vil elske byggelegetøjet af Barnet med justerbare ører til forskellige udtryk og dets barnevogn, der "svæver" på et gennemsigtigt LEGO element. Begge byg selv-modeller har byggeplader til fremvisning.
 • Dette LEGO BrickHeadz Star Wars byggelegetøj med 295 elementer vil være en fantastisk jule- eller fødselsdagsgave eller en overraskelse når som helst til fans af Star Wars: Mandalorianeren og LEGO byggere fra 10 år.
 • Mandalorianeren er 8 cm høj, og byggelegetøjet af Barnet i sin svævende barnevogn er 8 cm høj – de optager begrænset plads, men vil helt sikkert gøre et stort indtryk, uanset hvor de vises frem.
 • Dette byg selv-legetøj uden batterier giver en sjov byggeoplevelse, så fans kan nyde tid selv eller sammen med familie og venner med at skabe LEGO BrickHeadz versioner af 2 populære figurer fra Star Wars: Mandalorianeren.
 • Overvejer du at købe dette byggesæt til en Star Wars fan, der endnu ikke kender LEGO sæt? Ikke noget problem. Der medfølger en trinvis, illustreret vejledning, så enhver kan påtage sig dette byggeprojekt med en selvtillid, der er en Jedi værdig.
 • Det spændende udvalg af LEGO Star Wars byggelegetøj omfatter samlerobjekter, bygge- og fremvisningsmodeller og byg selv-legesæt til at genskabe episke scener fra Star Wars sagaen. Der er noget for fans i alle aldre.
 • Du behøver ikke at bruge Kraften til at sætte LEGO byggeklodserne i dette sæt sammen eller skille dem ad! Klodserne overholder branchens højeste standarder for at sikre, at de er ensartede og nemme at sætte sammen.
 • LEGO klodser og elementer bliver kastet, klemt, vredet, opvarmet og analyseret for at sikre, at alle byggesæt overholder de højeste sikkerhedsstandarder her på Jorden – og i alle andre galakser, du måtte rejse til!

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Mandalorianeren og Barnet
SKU
75317
EAN
5702016899856
UPC
673419337212
Dele
295
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
180 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.