LEGO Barnet 75318

Sd, bygbar samlermodel af Barnet til fremvisning!

lego 75318 barnet scaled
 • 1075 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75318 SKU

Skru maksimalt op for nuttetheden med denne LEGO Star Wars bygge- og fremvisningsmodel af Barnet (75318). Autentiske detaljer ved denne populære figur, som også kærligt kaldes ""Baby Yoda"", er genskabt i LEGO stil med bevægeligt hoved, ører og mund, der kan skabe forskellige udtryk, samt Barnets foretrukne legetøj – en gearskifteknop (element medfølger) – til …

Læs mere...

Priser LEGO Barnet 75318

Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -37% 505 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk -36% 515 kr Se
LEGO.com LEGO.com 799 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Barnet 75318

Skru maksimalt op for nuttetheden med denne LEGO Star Wars bygge- og fremvisningsmodel af Barnet (75318). Autentiske detaljer ved denne populære figur, som også kærligt kaldes ""Baby Yoda"", er genskabt i LEGO stil med bevægeligt hoved, ører og mund, der kan skabe forskellige udtryk, samt Barnets foretrukne legetøj – en gearskifteknop (element medfølger) – til at holde ligesom i Star Wars: The Mandalorian.

Fuldstændigt charmerende
Dette sæt vil være en super gaveidé til børn fra 10 år og alle Star Wars fans, og det indeholder tydelig byggevejledning, så selv LEGO nybegyndere kan nyde den sjove, kreative proces. Denne bygbare model omfatter også en informationsplade og en LEGO minifigur af Barnet som prikken over i'et på en charmerende udstillingsgenstand.

LEGO Star Wars for alle!
LEGO Koncernen har genskabt ikoniske rumskibe, fartøjer, steder og figurer fra det legendariske Star Wars univers siden 1999. LEGO Star Wars er blevet et enormt succesfuldt tema med et bredt udvalg af sæt til leg og fremvisning, som vil begejstre fans i alle aldre.

 • Fans kan bygge deres egen charmerende legetøjsmodel i LEGO klodser af Barnet (75318) fra Star Wars: The Mandalorian, som resulterer i en skøn udstillingsgenstand, der gengiver autentiske detaljer i LEGO stil.
 • Denne bygbare model, der er ny i november 2020, indfanger alle de nuttede detaljer ved denne utroligt populære lille Star Wars figur, bl.a. ved hjælp af bevægeligt hoved og ører og en justerbar mund, som sammen kan skabe forskellige udtryk.
 • Sættet indeholder et gearskifteknop-element – Barnets yndlingslegetøj – som kan placeres i dets hånd, samt en informationsplade og en LEGO minifigur af Barnet som prikken over i'et på en skøn udstillingsgenstand.
 • Dette LEGO Star Wars byggelegetøj med 1.073 elementer vil være den bedste gave til fødselsdag, jul eller som overraskelse til en særlig anledning til børn fra 10 år og til alle fans af Star Wars: The Mandalorian.
 • Denne klodsbyggede model af Barnet er over 19 cm høj, 21 cm bred og 13 cm dyb, så den fylder ikke for meget, men vil helt sikkert skabe opmærksomhed, hvor som helst den vises frem.
 • Byggeriet af dette legetøj uden batterier er en fantastisk måde at slappe af på, enten på egen hånd eller sammen med familie og venner. Så tag dig god tid, og nyd at skabe en fantastisk Star Wars bygge- og fremvisningsmodel.
 • Overvejer du at købe dette sæt til en Star Wars fan, der endnu ikke kender LEGO byggesæt? Bare rolig. Der medfølger trinvis, illustreret vejledning, så enhver kan påtage sig denne udfordring med selvtillid.
 • Der findes LEGO Star Wars sæt, som vil begejstre fans i alle aldre, uanset om de vil genskabe berømte scener, udspille deres egne historier eller bare bygge og fremvise autentiske kopimodeller.
 • Du behøver ikke at bruge Kraften til at sætte LEGO klodser sammen eller skille dem ad! De lever op til branchens højeste standarder for at sikre, at de er ensartede og nemme at sætte sammen.
 • LEGO klodser og elementer testes og analyseres grundigt, så du kan være sikker på, at dette samler-egnede LEGO Star Wars byg selv-legetøj lever op til de højeste sikkerhedsstandarder på Jorden – og i fjerne, fjerne galakser!

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Barnet
SKU
75318
EAN
5702016928570
UPC
673419342131
Dele
1075
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
799 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.