LEGO Våbensmedens mandalorianske smedje 75319

Detaljeret mandaloriansk smedje, der kan bygges og indg i kreativ leg

lego 75319 vabensmedens mandalorianske smedje
 • 258 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75319 SKU

Unge fans kan genopleve scener fra Star Wars: The Mandalorian og lege, at de laver beskar-panser med denne detaljerede LEGO model af Våbensmedens mandalorianske smedje (75319). Der er et mudderhorn-logo over indgangen, en aftagelig smedje med roterende udsugningshætte og smeltedigel, en holocron, cool maskineri, et opbevaringsskab og forskellige tilbehørselementer, bl.a. 3 beskar-barrer og en termisk …

Læs mere...

Priser LEGO Våbensmedens mandalorianske smedje 75319

Lego.com LEGO.com 189 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Våbensmedens mandalorianske smedje 75319

Unge fans kan genopleve scener fra Star Wars: The Mandalorian og lege, at de laver beskar-panser med denne detaljerede LEGO model af Våbensmedens mandalorianske smedje (75319). Der er et mudderhorn-logo over indgangen, en aftagelig smedje med roterende udsugningshætte og smeltedigel, en holocron, cool maskineri, et opbevaringsskab og forskellige tilbehørselementer, bl.a. 3 beskar-barrer og en termisk detonator.

Fantastisk byggelegetøj
Sættet indeholder 3 LEGO minifigurer, der er nye i september 2021 – Mandalorianeren, Paz Vizsla og våbensmeden – med seje våben og tilbehørselementer, bl.a. en mandaloriansk specialriffel og 2 jetpacks, der giver flere kreative legemuligheder. Der medfølger trinvis vejledning, så selv LEGO nybegyndere kan nyde byggeoplevelsen.

Sjove gaver
LEGO Koncernen har genskabt rumskibe, fartøjer, steder og figurer fra Star Wars universet siden 1999. LEGO Star Wars er nu det mest populære tema med et bredt sortiment af gaveidéer til fans i alle aldre.

 • Glæd et barn, der elsker Star Wars: The Mandalorian, og giv inspiration til at bygge og udspille egne historier med denne detaljerede LEGO model af Våbensmedens mandalorianske smedje (75319).
 • Indeholder 3 LEGO minifigurer, der er nye i september 2021 – Mandalorianeren, Paz Vizsla og våbensmeden – med cool våben og tilbehørselementer, bl.a. 2 jetpacks som inspiration til fantasifuld leg.
 • Sættet indeholder et mudderhorn-logo over indgangen, aftagelig smedje med flammeelementer, roterende udsugningshætte og smeltedigel, holocron, maskineri, bord med skjult rum og opbevaringsskab.
 • Smedjen omfatter masser af tilbehør til kreativ leg, bl.a. en ekstra mandaloriansk hjelm, 3 beskar-barrer, en termisk detonator og en kost, samt smedede våben og en blaster.
 • Dette byggelegetøj er sjovt at bygge på egen hånd eller sammen med venner, og det vil være den bedste fødselsdagsgave, julegave eller overraskelse til kreative børn og alle Star Wars fans fra 8 år.
 • Den mandalorianske smedje er over 9 cm høj, 18 cm bred og 16 cm dyb og ser imponerende ud, når den udstilles på et barns værelse mellem legeeventyr.
 • Overvejer du at købe dette byggesæt med 258 elementer til en Star Wars fan, der ikke er vant til at bygge med LEGO klodser? Intet problem. Det indeholder trinvis, illustreret vejledning, så enhver kan bygge med selvtillid.
 • LEGO Star Wars byggelegetøj er fremragende til børn (og voksne fans), som kan genskabe mindeværdige scener fra sagaen, finde på deres egne originale historier eller bare bygge og udstille de fantastiske modeller.
 • LEGO komponenter overholder strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og passer nemt og perfekt sammen.
 • LEGO klodser testes på stort set alle tænkelige måder for at sikre, at de opfylder krævende internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Våbensmedens mandalorianske smedje
SKU
75319
EAN
5702016989410
Dele
258
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
189 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.