LEGO Diorama med affaldsknuseren fra Dødsstjernen 75339

Genskab en spndende scene fra Star Wars sagaen i LEGO stil

lego 75339 diorama med affaldsknuseren fra dodsstjernen
 • 802 Dele
 • LEGO Star Wars Tema
 • 75339 SKU

Tag på en kreativ mission, og genskab en legendarisk scene fra Star Wars: Et nyt håb med sættet Diorama med affaldsknuseren fra Dødsstjernen (75339), fyldt med autentiske detaljer, bl.a. bevægelige vægge. Sæt Luke Skywalker og Han Solo (begge klædt ud som stormsoldater), prinsesse Leia og Chewbacca ind i affaldskværn 3263827, og C-3PO og R2-D2 ved …

Læs mere...

Priser LEGO Diorama med affaldsknuseren fra Dødsstjernen 75339

LEGO.com LEGO.com 799 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Diorama med affaldsknuseren fra Dødsstjernen 75339

Tag på en kreativ mission, og genskab en legendarisk scene fra Star Wars: Et nyt håb med sættet Diorama med affaldsknuseren fra Dødsstjernen (75339), fyldt med autentiske detaljer, bl.a. bevægelige vægge. Sæt Luke Skywalker og Han Solo (begge klædt ud som stormsoldater), prinsesse Leia og Chewbacca ind i affaldskværn 3263827, og C-3PO og R2-D2 ved maskinens kontrolpanel, hvor de forsøger at slukke den. Sæt pladen med Han Solos bemærkning ''One thing's for sure. We're all gonna be a lot thinner"" på som afslutning på en nostalgisk udstillingsmodel.

Ren byggeglæde
Sættet er en skøn gave til dig selv, andre fans af den klassiske Star Wars trilogi og erfarne LEGO byggere og indeholder trinvis vejledning som hjælp til det komplekse byggeri.

En galakse af sjov
Det begyndte for længe siden, i en fjern, fjern galakse. Nu fortsætter sagaen i din stue med et sortiment af LEGO Star Wars sæt af højeste kvalitet til voksne, inklusive andre dioramaer med klassiske scener, der kan bygges.

 • Væk din kreative Kraft – Byg dramaet i en klassisk scene fra Star Wars: Et nyt håb med bygge- og udstillingsmodellen Diorama med affaldsknuseren fra Dødsstjernen (75339)
 • 6 elskede karakterer bringer scenen til live – 5 LEGO minifigurer: Luke Skywalker og Han Solo klædt ud som stormsoldater, prinsesse Leia, Chewbacca og C-3PO samt en LEGO droidefigur af R2-D2
 • Autentiske detaljer – Omfatter bevægelige vægge, en dianogas hoved, kontrolpanel til affaldskværnen samt en plade med Han Solos citat ""One thing's for sure. We're all gonna be a lot thinner""
 • Udvid din samling – Dette sæt indgår i en samlerserie af LEGO Star Wars diorama-modeller, der kan bygges, og som hver især skildrer et ikonisk Star Wars øjeblik, som vækker nostalgien hos alle fans
 • Gaveidé til voksne – Forkæl dig selv, eller giv dette sæt med 802 elementer som julegave eller fødselsdagsgave til en ven, der er vild med Star Wars eller er erfaren LEGO bygger
 • Bygget til udstilling – Dette Star Wars samlerobjekt, der kan bygges, er over 10 cm højt, 22 cm bredt og 15 cm dybt
 • Illustreret vejledning – Der medfølger trinvise instruktioner, som guider dig gennem den komplekse byggeproces
 • Fra en galakse langt, langt væk til dit hjem – LEGO Star Wars sæt til voksne er designet til kreative personer som dig, der nyder sjove, fysiske projekter at koble af med
 • Garanti for kvalitet – Siden 1958 har LEGO komponenter levet op til strenge branchestandarder, hvilket sikrer, at de passer nemt og perfekt sammen.
 • Sikkerhed kommer i første række – LEGO klodser bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Diorama med affaldsknuseren fra Dødsstjernen
SKU
75339
EAN
5702017189642
UPC
673419361712
Dele
802
Tema
LEGO Star Wars
Alder
18+ år
LEGO pris
799 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.