LEGO Minions i Grus laboratorium 75546

Kreativ leg med LEGO Minions

lego 75546 minions i grus laboratorium
 • 87 Dele
 • Minions Tema
 • 75546 SKU

Lad Minions-fans slutte sig til deres yndlingsfigurer i Grus kælder. Med det bygbare LEGO legetøjslaboratoriesæt Minions i Grus laboratorium (75546) får de en sjov oplevelse med at bygge Grus underjordiske tilholdssted. Alt det sjove fortsætter, når de leger med Minions-figurerne og tilbehøret for at genskabe scener fra filmen Minions: Historien om Gru.

Læs mere...

Priser LEGO Minions i Grus laboratorium 75546

Alternate.dk Alternate.dk -39% 109 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk -31% 124 kr Se
Br.dk Br.dk -1% 179 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 180 kr Se
Kids-world.dk Kids-world.dk 180 kr Se
LEGO.com LEGO.com 180 kr Se

Se flere LEGO Minions sæt

Beskrivelse LEGO Minions i Grus laboratorium 75546

Lad Minions-fans slutte sig til deres yndlingsfigurer i Grus kælder. Med det bygbare LEGO legetøjslaboratoriesæt Minions i Grus laboratorium (75546) får de en sjov oplevelse med at bygge Grus underjordiske tilholdssted. Alt det sjove fortsætter, når de leger med Minions-figurerne og tilbehøret for at genskabe scener fra filmen Minions: Historien om Gru.

Inspiration til unge opfindere
Der er masser for børn at opdage i dette bygbare legetøjssæt. De vil elske at se Minions-figurerne falde ned ad rutsjebanen, før de bruger rampen til at teste det køretøj, de har bygget. Minions-figurerne af Otto og Kevin, hegn- og værktøjstilbehør samt legetøjsbananerne sætter nemt gang i den kreative leg.

En berigende byggeoplevelse
Dette LEGO 4+-sæt giver børn fra 4 år en sjov måde at lære at bygge på. Og med Instructions PLUS er det ekstra sjovt at bygge denne model. Denne interaktive vejledning er tilgængelig i den gratis LEGO Life app til smartphones og tablets og rummer zoom- og drejeværktøjer, der hjælper selv yngre børn med at bygge selvstændigt.

 • Børn, der elsker Minions-filmene og Minions-legetøj, vil nyde LEGO legesættet Minions i Grus laboratorium (75546). Dette Minions-legetøjssæt er en ideel fødselsdagsgave til børn fra 4 år.
 • Minions-fans kan få masser af sjov med at genskabe scener fra filmen Minions: Historien om Gru. Med Minions-legetøjsfigurerne af Kevin og Otto er der også masser af muligheder for rolleleg, når modellen er bygget.
 • De mange sjove detaljer gør dette til et fantastisk legesæt med masser af kreativt sjov. Børn kan få Minions-figurerne til at glide ned i kælderen, teste bilen på rampen eller bruge udløseren bag på vaskemaskinen for at få den til at dreje.
 • Dette sæt er en fremragende fødselsdagsgave. LEGO 4+-sæt er en sjov måde for børn at lære at bygge på og kan styrke deres selvtillid med enkle byggevejledninger.
 • Dette laboratorie-legetøjsbyggesæt med Minions-figurer er over 8 cm højt, 17 cm bredt og 13 cm dybt og har dermed den perfekte størrelse til børn, der elsker rollelege med Minions-legetøj.
 • Drives udelukkende af børns fantasi. Dette Minions-legetøjssæt bruger ikke batterier.
 • Dette sæt er et fantastisk valg til børn fra 4 år. Med Instructions PLUS kan selv yngre byggere opnå en følelse af stolthed over at have bygget noget selv.
 • Hvert LEGO Minions legesæt inspirerer børn til at udspille scener fra filmen Minions: Historien om Gru. Hvis du er på udkig efter fødselsdagsgaveidéer til børn, der elsker Minions-legetøj med Kevin og Otto, er dette det perfekte valg.
 • LEGO byggeklodser overholder branchens højeste standarder samt LEGO Koncernens egne kvalitetskriterier. Dette sikrer, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
 • LEGO Minions klodser og elementer testes grundigt for at sikre, at alle legesæt opfylder de højeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Minions i Grus laboratorium
SKU
75546
EAN
5702016619164
Dele
87
Tema
LEGO Minions
LEGO pris
180 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.