LEGO Minions i Grus laboratorium 75546

Kreativ leg med LEGO Minions

lego 75546 minions i grus laboratorium
 • 87 Dele
 • LEGO Minions Tema
 • 75546 SKU

Lad Minions-fans slutte sig til deres yndlingsfigurer i Grus kælder. Med det bygbare LEGO legetøjslaboratoriesæt Minions i Grus laboratorium (75546) får de en sjov oplevelse med at bygge Grus underjordiske tilholdssted. Alt det sjove fortsætter, når de leger med Minions-figurerne og tilbehøret for at genskabe scener fra filmen Minions: Historien om Gru. Inspiration til unge …

Læs mere...

Priser LEGO Minions i Grus laboratorium 75546

Lego.com LEGO.com 126 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 126 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk 133 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 180 kr Se

Se flere LEGO Minions sæt

Beskrivelse LEGO Minions i Grus laboratorium 75546

Lad Minions-fans slutte sig til deres yndlingsfigurer i Grus kælder. Med det bygbare LEGO legetøjslaboratoriesæt Minions i Grus laboratorium (75546) får de en sjov oplevelse med at bygge Grus underjordiske tilholdssted. Alt det sjove fortsætter, når de leger med Minions-figurerne og tilbehøret for at genskabe scener fra filmen Minions: Historien om Gru.

Inspiration til unge opfindere
Der er masser for børn at opdage i dette bygbare legetøjssæt. De vil elske at se Minions-figurerne falde ned ad rutsjebanen, før de bruger rampen til at teste det køretøj, de har bygget. Minions-figurerne af Otto og Kevin, hegn- og værktøjstilbehør samt legetøjsbananerne sætter nemt gang i den kreative leg.

En berigende byggeoplevelse
Dette LEGO 4+-sæt giver børn fra 4 år en sjov måde at lære at bygge på. Og med Instructions PLUS er det ekstra sjovt at bygge denne model. Denne interaktive vejledning er tilgængelig i den gratis LEGO Life app til smartphones og tablets og rummer zoom- og drejeværktøjer, der hjælper selv yngre børn med at bygge selvstændigt.

 • Børn, der elsker Minions-filmene og Minions-legetøj, vil nyde LEGO legesættet Minions i Grus laboratorium (75546). Dette Minions-legetøjssæt er en ideel fødselsdagsgave til børn fra 4 år.
 • Minions-fans kan få masser af sjov med at genskabe scener fra filmen Minions: Historien om Gru. Med Minions-legetøjsfigurerne af Kevin og Otto er der også masser af muligheder for rolleleg, når modellen er bygget.
 • De mange sjove detaljer gør dette til et fantastisk legesæt med masser af kreativt sjov. Børn kan få Minions-figurerne til at glide ned i kælderen, teste bilen på rampen eller bruge udløseren bag på vaskemaskinen for at få den til at dreje.
 • Dette sæt er en fremragende fødselsdagsgave. LEGO 4+-sæt er en sjov måde for børn at lære at bygge på og kan styrke deres selvtillid med enkle byggevejledninger.
 • Dette laboratorie-legetøjsbyggesæt med Minions-figurer er over 8 cm højt, 17 cm bredt og 13 cm dybt og har dermed den perfekte størrelse til børn, der elsker rollelege med Minions-legetøj.
 • Drives udelukkende af børns fantasi. Dette Minions-legetøjssæt bruger ikke batterier.
 • Dette sæt er et fantastisk valg til børn fra 4 år. Med Instructions PLUS kan selv yngre byggere opnå en følelse af stolthed over at have bygget noget selv.
 • Hvert LEGO Minions legesæt inspirerer børn til at udspille scener fra filmen Minions: Historien om Gru. Hvis du er på udkig efter fødselsdagsgaveidéer til børn, der elsker Minions-legetøj med Kevin og Otto, er dette det perfekte valg.
 • LEGO byggeklodser overholder branchens højeste standarder samt LEGO Koncernens egne kvalitetskriterier. Dette sikrer, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
 • LEGO Minions klodser og elementer testes grundigt for at sikre, at alle legesæt opfylder de højeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Minions i Grus laboratorium
SKU
75546
EAN
5702016619164
UPC
673419320146
Dele
87
Tema
LEGO Minions
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.