LEGO Minion-pilotelev 75547

Hjtflyvende ballade for Minions-fans

lego 75547 minion pilotelev
 • 119 Dele
 • LEGO Minions Tema
 • 75547 SKU

Hvis du kender et barn, der elsker Minions-legetøj, vil dette legetøjsfly fra filmen Minions: Historien om Gru være en fremragende gave til fødselsdag eller når som helst. Byggeriet af flyet er kun begyndelsen – der er meget mere at opdage, når Minions-fans genskaber deres foretrukne filmscener. Himmelhøj leg med Minions-figurer og tilbehør. Med 2 figurer og …

Læs mere...

Priser LEGO Minion-pilotelev 75547

Lego.com LEGO.com 210 kr Se

Se flere LEGO Minions sæt

Beskrivelse LEGO Minion-pilotelev 75547

Hvis du kender et barn, der elsker Minions-legetøj, vil dette legetøjsfly fra filmen Minions: Historien om Gru være en fremragende gave til fødselsdag eller når som helst. Byggeriet af flyet er kun begyndelsen – der er meget mere at opdage, når Minions-fans genskaber deres foretrukne filmscener.

Himmelhøj leg med Minions-figurer og tilbehør
Med 2 figurer og et aftageligt flytag begynder det kreative sjov med det samme med det bygbare LEGO Minions flysæt: Minion-pilotelev (75547). Der er også en hel flylast af tilbehør såsom en legetøjskuffert, banan, hotdog, peanutpose og selvfølgelig den berømte Minions-pruttepistol – perfekt til at lade fantasifulde fans skabe deres egne Minions-uheld.

Inspirer unge byggere
Dette LEGO 4+-sæt er en sjov måde at lære at bygge på for børn fra 4 år. Instructions PLUS, der er tilgængelig i den gratis LEGO Life app, rummer zoom- og drejeværktøjer, der hjælper selv yngre børn med at bygge LEGO klodsmodellerne uden hjælp.

 • Et sjovt Minions legetøjs-flybyggesæt (75547) med LEGO figurer af Stuart (i pilottøj) og Bob. Børn kan bygge flyet og derefter genskabe spændende scener fra filmen Minions: Historien om Gru.
 • Der er masser at opdage i dette sjove legetøjssæt. Minions-fans vil elske LEGO figurerne af Bob og Stuart og det seje tilbehør til kreativ leg – såsom en banan, hotdog, peanutpose, kuffert og pruttepistol!
 • Kreativt sjov er nemt med dette legetøjssæt. Taget kan tages af, så børn kan udforske flyet sammen med Minions. Sæt Stuart i cockpittet, eller lad Bobs søde og undergravende natur få frit løb i passagerkabinen.
 • Dette sæt er et fantastisk valg til børn fra 4 år. Og med Instructions PLUS er det ekstra sjovt at lære at bygge.
 • Dette bygbare flysæt med Minions-figurer er over 11 cm højt, 24 cm langt og 24 cm bredt og har dermed den perfekte størrelse til børn, der elsker at lege med legetøjsfly.
 • Vil du gerne give næring til børns kreativitet? Så er der godt nyt – dette Minions-legetøjssæt drives udelukkende af deres fantasi, ikke batterier.
 • Dette er en fremragende gaveidé til børn fra 4 år, især hvis de er vokset fra deres Minions-børnelegetøj. Med Instructions PLUS kan selv yngre byggere opnå en følelse af stolthed over at have bygget noget selv.
 • Hvis du er på udkig efter fødselsdagsgaveidéer til børn, der elsker Minions-legetøj med Bob og Stuart, er dette et perfekt valg. Hvert LEGO Minions sæt inspirerer børn til at udspille scener fra filmen Minions: Historien om Gru.
 • LEGO byggeklodser overholder branchens højeste standarder samt LEGO Koncernens egne kvalitetskriterier. Dette sikrer, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
 • LEGO Minions klodser og elementer testes grundigt for at sikre, at alle legesæt opfylder de højeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Minion-pilotelev
SKU
75547
EAN
5702016619171
UPC
673419320153
Dele
119
Tema
LEGO Minions
LEGO pris
210 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.