LEGO Minions kung fu-kamp 75550

Kung fu-rolleleg og fester

lego 75550 minions kung fu kamp
 • 310 Dele
 • LEGO Minions Tema
 • 75550 SKU

Tag Minions-fans med på alle tiders rejse, når de genskaber spændende scener fra filmen Minions: Historien om Gru. Med det fantastiske LEGO Minions legetøjssæt Minions kung fu-kamp (75550) kan børn udspille episke kinesiske nytårsscener i templet. Der er masser at opdage, når de hjælper Minions med at træne kung fu. Tempofyldt sjov for unge byggere. Børn …

Læs mere...

Priser LEGO Minions kung fu-kamp 75550

Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 350 kr Se

Se flere LEGO Minions sæt

Beskrivelse LEGO Minions kung fu-kamp 75550

Tag Minions-fans med på alle tiders rejse, når de genskaber spændende scener fra filmen Minions: Historien om Gru. Med det fantastiske LEGO Minions legetøjssæt Minions kung fu-kamp (75550) kan børn udspille episke kinesiske nytårsscener i templet. Der er masser at opdage, når de hjælper Minions med at træne kung fu.

Tempofyldt sjov for unge byggere
Børn vil elske at se Otto dukke frem fra templet, når han bliver afsløret for de andre Minions. Og med tilbehør, der omfatter en gylden banan, våbenstativ, våben, drejelig træningsdukke, en kinesisk drage, medaljon og "fyrværkeri", der kan affyres, er der masser til at inspirere unge sind.

En spændende måde at bygge på
Dette sæt giver en berigende byggeoplevelse via Instructions PLUS, en interaktiv vejledning, der gør det ekstra sjovt at bygge denne model. Funktionen er tilgængelig i den gratis LEGO Life app og rummer zoom- og drejeværktøjer, der hjælper selv mindre børn med at bygge LEGO klodsversionerne selvstændigt.

 • Bring spændingen ved kinesisk nytår ind i ethvert hjem for unge Minions-fans. De vil få masser af sjov ud af at bygge dette legetøjstempel, så de er klar til at genskabe scener fra filmen Minions: Historien om Gru.
 • Legen starter med det samme med de 3 LEGO Minions figurer. Dette sæt (75550) indeholder Minions-legetøjsfigurer af Kevin og Stuart i kung fu-dragter, samt en Otto-figur.
 • Børn kan hjælpe Minions med at finpudse deres kung fu-færdigheder med våbenholderen og den drejelige træningsdukke, før de affyrer "fyrværkeri" fra templets top, mens Minions-figurerne bærer det farverige kinesiske dragelegetøj.
 • Er du på udkig efter en fødselsdags- eller julegave til en Minions-fan fra 6 år? Dette er et fremragende valg. Det er en fantastisk gave, som er ideel til kreativt sjov for børn, der elsker byggelegetøj og Minions-historier.
 • Legetøjstemplet er over 17 cm højt, 13 cm bredt og 26 cm dybt og har dermed den perfekte størrelse til kreativ leg.
 • Dette Minions-legetøjssæt bruger ikke batterier, så børn kan komme i gang med at lege med det samme.
 • Med Instructions PLUS kan yngre byggere opnå en følelse af stolthed over at have bygget noget selv.
 • Inspirer børn til at udspille scener fra filmen Minions: Historien om Gru med LEGO Minions sæt.
 • LEGO byggeklodser overholder branchens højeste standarder samt LEGO Koncernens egne kvalitetskriterier. Dette sikrer, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
 • LEGO Minions klodser og elementer testes grundigt for at sikre, at alle legesæt opfylder de højeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Minions kung fu-kamp
SKU
75550
EAN
5702016619201
UPC
673419320184
Dele
310
Tema
LEGO Minions
LEGO pris
349 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.