LEGO Klodsbyggede Minions og deres tilholdssted 75551

Lad brn opleve spndingen ved at bygge deres yndlings-Minion

lego 75551 klodsbyggede minions og deres tilholdssted scaled
 • 876 Dele
 • LEGO Minions Tema
 • 75551 SKU

Børn, der elsker Minions, vil gå amok over dette LEGO byggelegetøj til børn (75551). Først kan de bygge en iøjnefaldende, klodsbygget version af Kevin og Stuart. Så kan de vende modellerne rundt for at afsløre værelseslegesættet indeni, komplet med tilbehør, såsom værktøj, hatte og våben, samt figurer til rolleleg. Børn kan bygge 2 Minions-legetøjsmodeller på …

Læs mere...

Priser LEGO Klodsbyggede Minions og deres tilholdssted 75551

Lego.com LEGO.com 314 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 365 kr Se

Se flere LEGO Minions sæt

Beskrivelse LEGO Klodsbyggede Minions og deres tilholdssted 75551

Børn, der elsker Minions, vil gå amok over dette LEGO byggelegetøj til børn (75551). Først kan de bygge en iøjnefaldende, klodsbygget version af Kevin og Stuart. Så kan de vende modellerne rundt for at afsløre værelseslegesættet indeni, komplet med tilbehør, såsom værktøj, hatte og våben, samt figurer til rolleleg. Børn kan bygge 2 Minions-legetøjsmodeller på én gang og derefter ombygge Kevin til Bob.

Udforsk med Minions
Unge Minions-fans vil elske at se alle de spændende detaljer på værelserne. Hvert enkelt matcher en Minions-figurs unikke personlighed, og alle figurerne har drejelige øjne. Børn kan lave opfindelser i laboratoriet med Kevin eller se Stuart tage en lur på sit værelse. Kevin kan ombygges til Bob, som øver sig i kung fu.

Kreativt sjov og en berigende byggeoplevelse
Dette fantastiske sæt omfatter Instructions PLUS, en interaktiv vejledning, der gør det ekstra sjovt at bygge disse modeller. Funktionen er tilgængelig i den gratis LEGO Life app til smartphones og tablets og rummer værktøjer, der hjælper børn med at bygge selv.

 • Et kreativt byggesæt, der giver Minions-fans mulighed for at bygge deres Minions-yndlingsfigur. Børn kan bygge både Kevin og Stuart og derefter ombygge Kevin til Bob.
 • Når figuren er bygget, fortsætter alt det sjove. Børn vil elske at se øjnene dreje. Derefter kan de udforske det detaljerede værelseslegesæt indeni og bruge det sjove tilbehør til at skabe deres egne Minions-historier.
 • Sættet er inspireret af filmen Minions: Historien om Gru, og børn kan udforske kung fu med Bob, bygge opfindelser med Kevin eller lade Stuart tage en lur på sit værelse.
 • Fremragende fødselsdagsgave til børn fra 8 år, der elsker Minions-legetøj. Når de har leget med deres kreation, vil børn elske at vise deres modeller frem.
 • Hver klodsbygget LEGO Minion er over 9 cm lang og 11 cm bred. Kevin er over 15 cm høj, Stuart er 14 cm høj, og Bob er 12 cm høj, hvilket gør dem ideelle til leg og fremvisning.
 • Udelukkende drevet af børns fantasi! Dette Minions-byggelegetøj til børn bruger ikke batterier.
 • Med Instructions PLUS kan selv yngre byggere opnå en følelse af stolthed over at have bygget noget selv.
 • Hvert LEGO Minions sæt inspirerer til kreativt sjov, når børn udspiller scener fra filmen Minions: Historien om Gru.
 • LEGO byggeklodser overholder branchens højeste standarder samt LEGO Koncernens egne kvalitetskriterier. Dette sikrer, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
 • LEGO Minions klodser og elementer testes grundigt for at sikre, at alle legesæt opfylder de højeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Klodsbyggede Minions og deres tilholdssted
SKU
75551
EAN
5702016619218
UPC
673419320191
Dele
876
Tema
LEGO Minions
LEGO pris
314 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.