LEGO Angrebet på Vindelhuset 75980

Weasley-familiens hus, sprngfyldt med magi og kaos!

lego 75980 angrebet pa vindelhuset scaled
 • 1047 Dele
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 75980 SKU

LEGO Harry Potter Angrebet på Vindelhuset (75980) fører fantasifuld dukkehusrolleleg sammen med en af de mest dramatiske scener i hele Harry Potter-sagaen. Brænder dødsgardisterne Vindelhuset ned?. Der er så meget at gøre og opdage i Vindelhuset, Weasley-familiens hus, at den ene side af det yderst detaljerede dukkehuslegetøj kan lukkes op for at give ekstra meget plads, …

Læs mere...

Priser LEGO Angrebet på Vindelhuset 75980

Lego.com LEGO.com 629 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 988 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk 1 067 kr Se

Se flere LEGO Harry Potter sæt

Beskrivelse LEGO Angrebet på Vindelhuset 75980

LEGO Harry Potter Angrebet på Vindelhuset (75980) fører fantasifuld dukkehusrolleleg sammen med en af de mest dramatiske scener i hele Harry Potter-sagaen.

Brænder dødsgardisterne Vindelhuset ned?
Der er så meget at gøre og opdage i Vindelhuset, Weasley-familiens hus, at den ene side af det yderst detaljerede dukkehuslegetøj kan lukkes op for at give ekstra meget plads, hvor børn kan lege. Med 8 minifigurer kan legen begynde med det samme. Når børn genskaber den berømte scene, hvor de onde dødsgardister, Bellatrix Lestrange og Fenris Gråryg, angriber, kan ildelementerne bruges til at genskabe den brand, der ødelægger bygningen.

Vælg Harry Potter-gaver til børn
Hvis du er på udkig efter sejt byggelegetøj, er LEGO Harry Potter sæt baseret på spændende scener fra de populære film. Med minifigurer og velkendte steder med fantastiske funktioner og detaljer til samlingen får børn troldmandsverdenen direkte mellem hænderne med disse Harry Potter-sæt.

 • Børn kan vække et vanvittigt hus med actionfyldt magi til live med det ikoniske LEGO Harry Potter dukkehus Angrebet på Vindelhuset (75980), når de genskaber juletiden med et skræmmende brandangreb på huset.
 • Indeholder 8 LEGO minifigurer – Ron, Ginny, Arthur og Molly Weasley, Nymphadora Tonks, Bellatrix Lestrange, Fenris Gråryg og Harry Potter – samt masser af detaljer , funktioner og tilbehør og særlige ildelementer.
 • Der er sjov, spænding og eventyr, når børn udforsker det detaljerige Weasley-hus og tager kampen op mod de onde dødsgardister, da de forsøger at fange Harry ved at sætte ild til huset.
 • Dette samlerobjekt af et LEGO Harry Potter dukkehuslegetøj er en fremragende fødselsdags- eller julegave. Det vil fortrylle, underholde og inspirere til endeløse, magiske rollelegseventyr for drenge og piger fra 9 år.
 • Weasley-familiens hus er over 34 cm højt, 22 cm bredt og 18 cm dybt. Legesættets størrelse og detaljeringsgrad gør det ideelt til fysisk leg, og det ser også godt ud, når det vises frem på ethvert barns værelse.
 • Dette seje byggelegetøj behøver ikke batterier – det betyder, at børn kan nyde magisk Harry Potter-sjov og eventyr, der aldrig slutter.
 • Der medfølger enkel og klar vejledning for at sikre, at børn kan nyde en berigende byggeoplevelse og fantasifuld leg, så snart æsken åbnes.
 • LEGO Harry Potter legetøj indeholder yndlingsfigurer, fantastiske væsner samt velkendte steder fra de populære film. De er ideelle gaver til alle børn, dergerne vil være en del af filmenes magi.
 • LEGO legesæt overholder de højeste branchestandarder, hvilket betyder, at hver byggeklods er af ensartet kvalitet, kompatibel og perfekt at sætte sammen og skille ad hver gang – intet behov for magi! – og sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de overholder verdens højeste sikkerhedsstandarder og er 100 % sikre for din lille heks, troldmand eller muggler.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Angrebet på Vindelhuset
SKU
75980
EAN
5702016685527
Dele
1047
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
629 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.