LEGO De Eviges luftangreb 76145

Brn kan slutte sig til 2 Evige superhelte, nr de kmper mod en ond deviant

lego 76145 de eviges luftangreb
 • 133 Dele
 • LEGO Marvel Tema
 • 76145 SKU

LEGO Marvel action-legesættet De Eviges luftangreb (76145) giver unge superhelte spændingen og eventyret fra Marvel Studios-filmen mellem hænderne. Fantasifuld action med superhelte og deviant. Da en enorm bevinget deviant angriber 2 populære Evige helte – Ikaris og Sprite – må børn komme dem til undsætning med alle deres superhelteevner. Dette seje LEGO byggelegetøj giver fans mulighed …

Læs mere...

Priser LEGO De Eviges luftangreb 76145

Lego.com LEGO.com 70 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 76 kr Se
Legen.dk Legen.dk 99 kr Se
Legekammeraten.dk Legekammeraten.dk 100 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 100 kr Se

Se flere LEGO Marvel sæt

Beskrivelse LEGO De Eviges luftangreb 76145

LEGO Marvel action-legesættet De Eviges luftangreb (76145) giver unge superhelte spændingen og eventyret fra Marvel Studios-filmen mellem hænderne.

Fantasifuld action med superhelte og deviant
Da en enorm bevinget deviant angriber 2 populære Evige helte – Ikaris og Sprite – må børn komme dem til undsætning med alle deres superhelteevner. Dette seje LEGO byggelegetøj giver fans mulighed for at genskabe mindeværdige scener fra Marvel Studios-filmen The Eternals og finde på deres egne fantasifulde historier. Der er masser af fornøjelse ved at bruge cool superkræfter: Sprites livagtige illusioner og Ikaris' evne til at flyve. Og hvis du køber sættet til en minifigurfan, er dette fantastiske LEGO legesæt det eneste, der indeholder minifiguren af Sprite!

Legesæt fra Marvel Studios' The Eternals
LEGO Marvel byggelegetøj med De Evige er unikke legesæt med seje figurer, der kan inspirere børn til fantasifuld leg og tage dem med til et uendeligt univers af sjov rolleleg.

 • Giv unge superhelte de actionfyldte eventyr fra Marvel Studios-filmen The Eternals mellem hænderne med det fantastiske LEGO Marvel legesæt De Eviges luftangreb (76145).
 • Med LEGO Marvel minifigurer af 2 Evige helte – Ikaris og Sprite – en ond deviant-figur med bevægelige vinger, 2 sai-sværd, 1 ninjasværd og 2 powerblastere er scenen sat til nonstop action!
 • Børn får brug for alle deres superhelteevner, når en ond, bevinget deviant angriber 2 populære Evige helte. De kan nyde endeløs og fantasifuld rolleleg i denne kamp mellem det gode og det onde.
 • Er du på udkig efter et unikt byggelegetøj med superheltetema til børn? Med sine seje minifigurer, en bevinget deviant-figur og masser af superhelte-action, vil dette LEGO Marvel sæt med De Evige være en perfekt gave til børn fra 7 år.
 • Deviant-figuren er over 11 cm høj, og dermed sikrer dette LEGO Marvel legesæt med en kamp mellem De Evige Ikaris og Sprite og en deviant, at børn kan opleve superhelte-action, der også ser godt ud, når sættet står fremme på værelset.
 • Nem og tydelig vejledning gør, at børn hurtigt kommer i gang med at nyde den fængslende byggeoplevelse og den kreative superhelteleg med deres sæt fra Marvel Studios-filmen The Eternals.
 • LEGO Marvel legetøj med De Evige giver børn ny superhelte-filmaction og eventyr mellem hænderne! Med seje figurer at samle på slutter de fantasifulde og eventyrfyldte rollelege aldrig.
 • LEGO byggelegetøj lever op til strenge branchestandarder, hvilket betyder, at de er af ensartet kvalitet, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – og sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at dit barns byggelegetøj lever op til strenge sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO De Eviges luftangreb
SKU
76145
EAN
5702016831337
UPC
673419333900
Dele
133
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
70 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.