LEGO 76151 Venomosaurus-baghold

Sjælden

Marvel-filmaction med superhelteminifigurer og Venomosaurus!

lego 76151 venomosaurus baghold
 • 640 Dele
 • LEGO Marvel Tema
 • 76151 SKU

LEGO Marvel Spider-Man Venomosaurus-baghold (76151) giver børn Marvel-filmaction mellem hænderne. Dette alsidige legesæt inspirerer til endeløs rolleleg, når unge superhelte udspiller fantasifulde kampe mellem Spider-Man og Venom. Eventyrlig rolleleg med Marvels Spider-Man Marvel-fans kan genskabe yndlingsfilmscener og finde på deres egne fantasifulde eventyr med minifigurer af Spider-Man, Iron Spider, Spider-Ham og Venom i en kamp om det …

Læs mere...

Priser LEGO 76151 Venomosaurus-baghold

Dette produkt er udsolgt

Se flere LEGO Marvel sæt

Beskrivelse LEGO 76151 Venomosaurus-baghold

LEGO Marvel Spider-Man Venomosaurus-baghold (76151) giver børn Marvel-filmaction mellem hænderne. Dette alsidige legesæt inspirerer til endeløs rolleleg, når unge superhelte udspiller fantasifulde kampe mellem Spider-Man og Venom.

Eventyrlig rolleleg med Marvels Spider-Man

Marvel-fans kan genskabe yndlingsfilmscener og finde på deres egne fantasifulde eventyr med minifigurer af Spider-Man, Iron Spider, Spider-Ham og Venom i en kamp om det vigtige Venom-æg. Den kreative leg løftes til et nyt niveau, når børn sætter minifiguren af Venom i det mægtige Venomosaurus-byggelegetøj, der har ondskabsfulde kæber og sorte spindelvævsvåben, og sætter Spider-Man i sin megabuggy, som har fantastiske våben og superaffjedring.

Populært byg selv-superheltelegetøj

Legesæt med LEGO Marvel Spider-Man er fyldt med samlerfartøjer, robotter, bygninger, minifigurer, våben og gadgets. Dette populære byggelegetøj fører børn til et univers af superhelteeventyr, hvor de opbygger vigtige kompetencer, mens de udforsker og leger.

 • Det fantastiske LEGO Marvel Spider-Man legesæt Venomosaurus-baghold (76151) lægger superhelte-filmaction, byg selv-samlerminifigurer og endeløs fantasifuld og sjov rolleleg i hænderne på unge Marvel-filmfans.
 • Børn kan genopleve Marvel-yndlingsfilmscener og skabe deres egne eventyr med minifigurer af Spider-Man, Iron Spider, Spider-Ham og Venom, mens de kæmper om Venom-ægget – der indeholder det Venom-skabte skelet.
 • Den kreative leg bliver mere intens, når børn sætter minifiguren af Venom ind i Venomosaurus, der har ondskabsfulde kæber og sorte spindelvævsvåben, og sætter Spider-Man ind i sit køretøj med dets fantastiske våben og superaffjedring.
 • Det er ikke kun Marvel-filmfans, der vil være begejstrede for at få dette Spider-Man-byggelegetøj som fødselsdagsgave. Det er en fremragende gaveidé til alle børn fra 8 år, som elsker fantasifuld leg med populært byg selv-legetøj.
 • Venomosaurus-byggelegetøjet er over 18 cm højt, så dette populære legesæt inspirerer til endeløse episke eventyr og vil være en fantastisk udstillingsgenstand på ethvert barns værelse.
 • Dette seje mekaniske byggelegetøj bruger ikke batterier, så børn kan nyde kreativt sjov, fantasifuld rolleleg og fysisk action når som helst og hvor som helst.
 • Enkle, klare vejledninger sikrer, at børn kan gå i gang med at bygge og lege med det samme, så de kan få maksimal nydelse ud af de seje fartøjer og sjove funktioner.
 • LEGO Marvel Spider-Man legesæt giver børn Marvel-filmaction mellem hænderne! Med samlerfartøjer, robotter, bygninger, minifigurer, våben og gadgets hjælper dette populære byggelegetøj børn med at opbygge vigtige færdigheder, mens de leger.
 • LEGO byggesæt overholder de højeste branchestandarder, hvilket betyder, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og perfekte at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at dit barns byggesæt overholder verdens højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Venomosaurus-baghold
SKU
76151
EAN
5702016619324
UPC
673419320429
Dele
640
Tema
LEGO Marvel
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
599 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.