LEGO Marvel Deviant-baghold! 76154

Superhelte-rolleleg, nr 3 helte fra De Evige kmper mod 6-benet deviant

lego 76154 marvel deviant baghold
 • 197 Dele
 • LEGO Marvel Tema
 • 76154 SKU

Med LEGO Marvel sættet Deviant-baghold! (76154) kan børn genskabe handlingen og spændingen fra Marvel Studios-filmen The Eternals og finde på deres egne superhelte-eventyr. Fyldt med action fra Marvel Studios-filmen The Eternals fra 2021. Da en 6-benet deviant med bidende mund angriber 3 Evige – Thena, Gilgamesh og Makkari – må børn komme dem til undsætning …

Læs mere...

Priser LEGO Marvel Deviant-baghold! 76154

Proshop.dk Proshop.dk -1% 125 kr Se
Lego.com LEGO.com 126 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 161 kr Se
Legen.dk Legen.dk 179 kr Se
Legekammeraten.dk Legekammeraten.dk 180 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 180 kr Se

Se flere LEGO Marvel sæt

Beskrivelse LEGO Marvel Deviant-baghold! 76154

Med LEGO Marvel sættet Deviant-baghold! (76154) kan børn genskabe handlingen og spændingen fra Marvel Studios-filmen The Eternals og finde på deres egne superhelte-eventyr.

Fyldt med action fra Marvel Studios-filmen The Eternals fra 2021
Da en 6-benet deviant med bidende mund angriber 3 Evige – Thena, Gilgamesh og Makkari – må børn komme dem til undsætning med alle deres superhelteevner. Med 3 superhelte-minifigurer kan børn lege, at de bruger deres superkræfter: Thenas evne til at hidkalde nærkampsvåben, Gilgameshs superstyrke og Makkaris fænomenale hastighed. Og hvis du køber sættet til en minifigurfan, er dette fantastiske LEGO legesæt det eneste, der indeholder minifiguren af Gilgamesh!

Marvel Studios-legesæt med De Evige til sjov, der varer evigt
LEGO Marvel byggelegetøj med De Evige er unikke legesæt med seje figurer, der kan inspirere børn til fantasifuld leg og tage dem med til et uendeligt univers af sjov rolleleg.

 • Det spændende LEGO Marvel legesæt Deviant-baghold! (76154) giver unge superhelte action og eventyr fra Marvel-filmen mellem hænderne, når de hjælper 3 Evige i kampen mod en ond deviant.
 • Indeholder LEGO Marvel superhelte-minifigurer af 3 Evige – Thena, Makkari og den eksklusive Gilgamesh – en bevægelig, 6-benet deviant med mund, der kan åbnes og lukkes, en daggert, nærkampsvåben og en skyder.
 • Børn kan bringe deres superhelteevner i aktion, når en 6-benet deviant angriber 3 Evige helte. Med dette fantastiske legesæt, hvor de gode kæmper mod de onde, slutter den fantasifulde rolleleg aldrig.
 • Er du på udkig efter et populært superhelte-legetøj som fødselsdagsgave? Dette legesæt med LEGO Marvels De Evige indeholder minifigurer af filmkarakterer og en bevægelig deviant og vil være en fremragende gave til børn fra 6 år.
 • Deviant-figuren er over 12 cm høj, og dermed rummer LEGO Marvel sættet Deviant-baghold! timevis af megavild superhelteaction og ser også fantastisk ud, når det står fremme på et barns værelse.
 • Med deres superhelte-legesæt fra filmen om De Evige kan børn bygge, lege og bruge fantasien. Og med medfølgende nem vejledning kan de sjove oplevelser starte med det samme!
 • LEGO Marvel legetøj med De Evige giver børn ny superhelte-filmaction og eventyr mellem hænderne! Med seje figurer at samle på slutter de fantasifulde og eventyrfyldte rollelege aldrig.
 • LEGO byggelegetøj lever op til krævende branchestandarder, hvilket betyder, at de er af ensartet kvalitet, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – og sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at dit barns byggelegetøj lever op til strenge sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Marvel Deviant-baghold!
SKU
76154
EAN
5702016619355
UPC
673419320450
Dele
197
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.