LEGO Marvel The Eternals I Arishems skygge 76155

6 film-minifigurer genskaber action fra Marvel Studios-filmen The Eternals!

lego 76155 marvel the eternals i arishems skygge
 • 493 Dele
 • LEGO Marvel Tema
 • 76155 SKU

Kombiner alle de sjove elementer fra Marvel Studios-filmen The Eternals i ét fantastisk LEGO legesæt. Sættet I Arishems skygge (76155) bringer 4 Evige, en deviant og en celestianer sammen i en superhelte-konfrontation, børn vil elske. Genskab Marvel-filmaction. Børn kan slutte sig til 4 Evige for at besejre en deviant-flagermus. De Evige har seje kræfter: Ajak er …

Læs mere...

Priser LEGO Marvel The Eternals I Arishems skygge 76155

Legbilligt.dk Legbilligt.dk -54% 300 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk -50% 325 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -35% 422 kr Se
Legen.dk Legen.dk -23% 499 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -15% 550 kr Se
LEGO.com LEGO.com 649 kr Se

Se flere LEGO Marvel sæt

Beskrivelse LEGO Marvel The Eternals I Arishems skygge 76155

Kombiner alle de sjove elementer fra Marvel Studios-filmen The Eternals i ét fantastisk LEGO legesæt. Sættet I Arishems skygge (76155) bringer 4 Evige, en deviant og en celestianer sammen i en superhelte-konfrontation, børn vil elske.

Genskab Marvel-filmaction
Børn kan slutte sig til 4 Evige for at besejre en deviant-flagermus. De Evige har seje kræfter: Ajak er den eneste, der kan kommunikere med de mægtige udenjordiske væsener, celestianerne, Sersi kan forvandle stof til hvad som helst, Ikaris har overmenneskelig styrke, og Kingo kan affyre jordenergi. Sættet indeholder også en bevægelig figur af en celestianer, der kan holde en Evig-minifigur i hånden. Og hvis du køber sættet til en minifigurfan, er dette fantastiske LEGO legesæt det eneste, der indeholder minifigurerne af Ajak og Kingo!

Legesæt fra Marvel Studios' The Eternals
LEGO Marvel byggelegetøj med De Evige er unikke legesæt med seje figurer, der kan inspirere børns fantasifulde leg og bringe dem til et uendeligt univers af sjov rolleleg.

 • LEGO Marvel The Eternals-legesættet I Arishems skygge (76155) giver unge superhelte Marvel-filmaction mellem hænderne, når de hjælper 4 af De Evige med at kæmpe mod en ond deviant.
 • Indeholder 4 Evige superhelte-minifigurer – Ikaris, Sersi og de eksklusive Ajak og Kingo – en deviant-figur, en bevægelig celestianer med en brystkasse, der kan lyse op, 2 daggerter, 1 sværd, 2 miniskydere og en klinge.
 • Børn får brug for alle deres superhelteevner, når en deviant angriber 4 af de populære Evige. En almægtig celestianer, der er stor nok til at holde en Evig i hånden, ser på – så alt kan ske!
 • Er du på udkig efter en cool fødselsdags- eller julegave til et barn fra 7 år? Med samlerminifigurer, store bevægelige væsner og endeløs action vil enhver ung superhelt elske dette LEGO Marvel legesæt.
 • Figuren af celestianeren er over 30 cm høj, og dermed rummer LEGO Marvel The Eternals-sættet I Arishems skygge superhelte-action for børn og ser samtidig fantastisk ud, når det står fremme på værelset.
 • Der medfølger batterier til lysklodsen, og dermed kan unge superhelte nyde fysisk sjov og fantasifuld rolleleg, så snart æsken åbnes.
 • Nem, trinvis vejledning hjælper børn med at nyde den sjove byggeproces og fantasifulde leg med deres superhelte-legesæt fra filmen The Eternals med det samme.
 • Børn kan kombinere dette sæt med andre i LEGO Marvel The Eternals-sortimentet for at udvide de fantasifulde legemuligheder yderligere.
 • LEGO byggesæt lever op til strenge branchestandarder, hvilket betyder, at de er af ensartet kvalitet, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at dit barns byggesæt lever op til strenge sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Marvel The Eternals I Arishems skygge
SKU
76155
EAN
5702016619409
UPC
673419320467
Dele
493
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
649 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.