LEGO Marvel Domo til undsætning 76156

Sjælden

Rumskibslegetj og superhelte-minifigurer fra Marvel Studios-filmen The Eternals

lego 76156 marvel domo til undsaetning
 • 1040 Dele
 • LEGO Marvel Tema
 • 76156 SKU

Med LEGO Marvel sættet Domo til undsætning (76156) kan børn udforske De Eviges rumskib indeni og genskabe den endelige kamp med 6 superhelte-minifigurer og 2 onde devianter. Byggelegetøj med rumskib og superheltekampe. Hvis du er på udkig efter et nyt legetøj til et barn, vil dette sæt med rumskib og kamptema være perfekt. Børn kan slutte …

Læs mere...

Priser LEGO Marvel Domo til undsætning 76156

Computersalg.dk Computersalg.dk -56% 399 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk -45% 496 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -32% 613 kr Se
Legen.dk Legen.dk -22% 699 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -19% 730 kr Se
LEGO.com LEGO.com 899 kr Se

Se flere LEGO Marvel sæt

Beskrivelse LEGO Marvel Domo til undsætning 76156

Med LEGO Marvel sættet Domo til undsætning (76156) kan børn udforske De Eviges rumskib indeni og genskabe den endelige kamp med 6 superhelte-minifigurer og 2 onde devianter.

Byggelegetøj med rumskib og superheltekampe
Hvis du er på udkig efter et nyt legetøj til et barn, vil dette sæt med rumskib og kamptema være perfekt. Børn kan slutte sig til 6 Evige – Makkari, Ikaris, Thena, Sersi, Druig og Phastos – i deres fantastiske rumskib. De 3 sider kan løftes op for at give adgang til cockpittet, våbenrummet, laboratoriet og mere. Men når devianternes onde leder ankommer med følge, skal børn bruge rumskibet til at besejre devianterne! Hvis du køber sættet til en minifigurfan, er dette det eneste LEGO legesæt, der indholder minifigurerne af Druig og Phastos!

Legesæt fra Marvel Studios-filmen The Eternals – populært superhelte-legetøj
LEGO Marvel byggelegetøj med De Evige er actionfyldte legesæt med seje minifigurer, der inspirerer børns fantasi og er ideelle jule- og fødselsdagsgaver.

 • LEGO Marvel byggelegetøjet Domo til undsætning (76156) tager børn med ind i De Eviges rumskib og lader dem udspille endeløse kampe med superhelte-minifigurer og deviant-væsner.
 • Indeholder 6 minifigurer – Makkari, Ikaris, Thena, Sersi og de eksklusive Druig og Phastos – 2 deviant-actionfigurer, bl.a. Kro, devianternes leder, et rumskib, våben og tilbehør.
 • Børn får brug for alle deres superhelteevner i den endelige kamp mellem De Evige og devianterne. De Eviges rumskib med sit detaljerede indre sikrer, at den fantasifulde leg vil være ganske overjordisk!
 • Er du på udkig efter et byggelegetøj med superheltetema til børn? Dette LEGO Marvel legesæt med De Evige indeholder 6 seje minifigurer og 2 deviant-actionfigurer, og det vil være en fantastisk jule- eller fødselsdagsgave til børn fra 8 år.
 • De Eviges rumskib er over 22 cm langt, og dermed rummer LEGO Marvel sættet Domo til undsætning fantasifuld superhelte-action i episk skala for børn – og vil se fantastisk ud på ethvert barns værelse.
 • Dette legetøj er nemt at bygge og omfatter nem og tydelig vejledning, der sikrer, at børn kan bygge, lege og nyde maksimalt og fantasifuldt sjov med deres superhelte-legesæt fra The Eternals-filmen med det samme.
 • LEGO Marvel legetøj med De Evige giver børn ny superhelte-filmaction og eventyr mellem hænderne! Med seje figurer at samle på slutter de fantasifulde og eventyrfyldte rollelege aldrig.
 • LEGO byggesæt lever op til krævende branchestandarder, hvilket betyder, at de er af ensartet kvalitet, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – og sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at dit barns byggelegetøj lever op til strenge sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Marvel Domo til undsætning
SKU
76156
EAN
5702016619362
UPC
673419320474
Dele
1040
Tema
LEGO Marvel
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
899 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.