LEGO Angreb på Spider-tilholdsstedet 76175

Superhelte-action i Spider-Mans superseje hovedkvarter

lego 76175 angreb pa spider tilholdsstedet
 • 466 Dele
 • LEGO Spider-Man Tema
 • 76175 SKU

Det hæsblæsende LEGO Marvel Spider-Man-sæt Angreb på Spider-tilholdsstedet (76175) er den første LEGO version af superheltens megaseje hovedkvarter – delvist højteknologisk hovedkvarter og delvist supercool teenager-værelse! Alt, hvad en ung superhelt behøver. Selv superhelte har brug for at slappe af på deres værelse indimellem. Men ingen anden end Spider-Man kunne have et værelse som dette! Med …

Læs mere...

Priser LEGO Angreb på Spider-tilholdsstedet 76175

Lego.com LEGO.com 524 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 557 kr Se

Se flere LEGO Spider-Man sæt

Beskrivelse LEGO Angreb på Spider-tilholdsstedet 76175

Det hæsblæsende LEGO Marvel Spider-Man-sæt Angreb på Spider-tilholdsstedet (76175) er den første LEGO version af superheltens megaseje hovedkvarter – delvist højteknologisk hovedkvarter og delvist supercool teenager-værelse!

Alt, hvad en ung superhelt behøver
Selv superhelte har brug for at slappe af på deres værelse indimellem. Men ingen anden end Spider-Man kunne have et værelse som dette! Med en computer, PlayStation, basketballkurv med boldskyder, skateboard med rampe og område med forfriskninger er det den ultimative teenagerhule. Men det er meget mere end det. Det er også det ultimative superhelte-hovedkvarter, med Peter Parkers kamera, træningsudstyr, motorcykel, Iron Spider-dragt, våben og endda sit eget fængsel – alt sammen meget praktisk, når de onde superskurke Green Goblin og Venom tvinger sig indenfor.

 • Der er alt, hvad en superhelte-teenager har brug for i LEGO Marvel Spider-Man-sættet Angreb på Spider-tilholdsstedet (76175) – den første LEGO version af netspinderens højteknologiske hovedkvarter.
 • Indeholder minifigurer af Spider-Man, Green Goblin og Venom, en pc, PlayStation, basketballspil, skateboard med rampe, område med forfriskninger, kamera, træningssæt, motorcykel, Iron Spider-dragt, våben og et fængsel.
 • Unge superhelte kan slutte sig til Spider-Man og spille spil i hans hovedkvarter. Da 2 superskurke dukker op, er det tid til kamp. Børn kan bruge det fantastiske udstyr og deres egne evner til at redde dagen.
 • En ideel gaveidé til fødselsdag, andre anledninger eller "bare fordi" til Marvel-filmfans fra 8 år, der gerne vil skille sig ud fra mængden med dette kvalitetsfremstillede LEGO sæt med Spider-Mans hovedkvarter.
 • Spider-Mans spektakulære hovedkvarter er over 14 cm højt, 41 cm langt og 17 cm bredt og er nemt at kombinere med andre LEGO Marvel Spider-Man-sæt.
 • Med sjovt tilbehør, bl.a. et udvalg af net til at kaste med, sikkerhedsskærme at overvåge og en håndbetjent boldkaster til basketball-træning.
 • Alle LEGO Marvel Spider-Man-legesæt er seje samlerobjekter, der giver børn mulighed for at genopleve yndlingsøjeblikke fra superheltefilm og skabe deres egne fantasifulde historier.
 • LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og perfekte at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de overholder de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Angreb på Spider-tilholdsstedet
SKU
76175
EAN
5702016912876
UPC
673419339230
Dele
466
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
524 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.