LEGO Flugten fra De Ti Ringe 76176

Biljagt og kampaction i hj fart!

lego 76176 flugten fra de ti ringe
 • 321 Dele
 • LEGO Marvel Tema
 • 76176 SKU

LEGO Marvel Shang-Chi Flugten fra De Ti Ringe (76176) er fyldt med ikonisk action og eventyr fra det næste filmhit fra Marvel Studios. Med fantastiske figurer, fartøjer og masser af seje våben er det et fantastisk legesæt, som børn vil elske at bygge, lege med og udstille. Marvel-filmaction i fuld fart. Børn kan slå sig sammen …

Læs mere...

Priser LEGO Flugten fra De Ti Ringe 76176

Lego.com LEGO.com 135 kr Se

Se flere LEGO Marvel sæt

Beskrivelse LEGO Flugten fra De Ti Ringe 76176

LEGO Marvel Shang-Chi Flugten fra De Ti Ringe (76176) er fyldt med ikonisk action og eventyr fra det næste filmhit fra Marvel Studios. Med fantastiske figurer, fartøjer og masser af seje våben er det et fantastisk legesæt, som børn vil elske at bygge, lege med og udstille.

Marvel-filmaction i fuld fart
Børn kan slå sig sammen med nogle af de sejeste filmfigurer, når de udspiller endeløse fantasifulde eventyr med Shang-Chi, Katy og Morris fra Marvel Studios' Shang-Chi og Legenden om De Ti Ringe. Der er spændende bil- og motorcykeljagter og kampe med et arsenal af våben. Børn kan kæmpe mod Wenwu, lederen af De Ti Ringe, og hans håndlanger Razor Fist, som kæmper med en diskosskyder og en 1x4 fjederbetjent skyder, der affyrer "pile" mod enhver, der kommer i sigtet. LEGO byggelegetøj er en fantastisk måde at udspille Marvel-eventyr på – og dette sæt giver børn masser af action mellem hænderne!

 • LEGO Marvel Shang-Chi Flugten fra De Ti Ringe (76176) er fyldt med berømte figurer, fartøjer og våben fra Marvel Studios-filmen Shang-Chi og Legenden om De Ti Ringe.
 • Indeholder 4 minifigurer – Shang-Chi, Katy, Wenwu og Razor Fist samt en figur af Morris, en SUV, 2 skydetårne og 2 motorcykler.
 • Omfatter sjovt tilbehør og våben, bl.a. 2 ringe, en armbrøst, 2 daggerter, et sværd og et spyd.
 • Børn kan genopleve filmaction fra Marvel Studios' Shang-Chi og Legenden om De Ti Ringe, og de kan udspille deres egne seje eventyr, når de bygger, leger med og udstiller dette spændende byg selv-legetøj.
 • Forkæl et barn fra 7 år med denne eftertragtede gave til fødselsdag, jul eller "bare fordi".
 • Bilen er over 5 cm høj, 13 cm lang og 6 cm bred – den perfekte størrelse, som børn kan lege med og derefter udstille på værelset.
 • Alt LEGO Marvel byggelegetøj giver unge superhelte legesæt i høj kvalitet, der er designet til at rumme uendelige fantasifulde legemuligheder.
 • LEGO klodser og elementer opfylder strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte perfekt sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO sæt bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de overholder strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Flugten fra De Ti Ringe
SKU
76176
EAN
5702016912883
UPC
673419339247
Dele
321
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
135 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.