LEGO Kampen ved den gamle landsby 76177

Drage-action med Marvels Shang-Chi

lego 76177 kampen ved den gamle landsby
 • 400 Dele
 • LEGO Marvel Tema
 • 76177 SKU

Giv børn episke eventyr mellem hænderne med LEGO Marvel Shang-Chi-sættet Kampen ved den gamle landsby (76177), der indeholder en spektakulær drage og 4 ikoniske figurer fra Marvel Studios-filmen Shang-Chi og Legenden om De Ti Ringe. Spænding og eventyr – med en drage!. Med sin leddelte krop kan den slangelignende drage, der kan bygges, vride og vende …

Læs mere...

Priser LEGO Kampen ved den gamle landsby 76177

Lego.com LEGO.com 244 kr Se

Se flere LEGO Marvel sæt

Beskrivelse LEGO Kampen ved den gamle landsby 76177

Giv børn episke eventyr mellem hænderne med LEGO Marvel Shang-Chi-sættet Kampen ved den gamle landsby (76177), der indeholder en spektakulær drage og 4 ikoniske figurer fra Marvel Studios-filmen Shang-Chi og Legenden om De Ti Ringe.

Spænding og eventyr – med en drage!
Med sin leddelte krop kan den slangelignende drage, der kan bygges, vride og vende sig i børns hænder. Ikoniske minifigurer fra filmen, bl.a. Shang-Chi, Wenwu, Xialing og Death Dealer, inspirerer til episk rolleleg. 2 minifigurer kan fastgøres til dragens vandsokkel og være med til at skabe spændende kampscener. Vandsoklen kan fjernes, så kampen kan fortsætte på land. LEGO byggelegetøj er en fantastisk måde at udspille Marvel-eventyr på – og børn vil elske at bygge, lege med og udstille dette fantastiske sæt, der virkelig skiller sig ud.

 • Giv børn eventyr fra Marvel Studios-filmen Shang-Chi og Legenden om De Ti Ringe mellem hænderne med LEGO Marvel Shang-Chi-sættet Kampen ved den gamle landsby (76177).
 • Indeholder 4 minifigurer – Shang-Chi, Xialing, Wenwu og Death Dealer – og en leddelt drage, der kan bygges og har en aftagelig vandsokkel.
 • Børn kan genskabe spændende scener fra Marvel Studios-filmen Shang-Chi og Legenden om De Ti Ringe, eller de kan udspille deres egne fantasifulde historier.
 • En fremragende gave til fødselsdag, jul eller "bare fordi" til unge superhelte og modige dragebekæmpere fra 8 år.
 • Dragen er over 22 cm høj, 28 cm lang og 12 cm bred. Det er den ideelle størrelse til fysisk leg og – når en actionfyldt dag er slut – en fantastisk udstillingsgenstand.
 • Alle LEGO Marvel byggesæt er legetøj i høj kvalitet til børn, fyldt med funktioner og detaljer, der inspirerer til uendelig fantasifuld leg.
 • LEGO klodser og elementer opfylder strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte perfekt sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO sæt bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Kampen ved den gamle landsby
SKU
76177
EAN
5702016912890
UPC
673419339650
Dele
400
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
244 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.