LEGO Daily Bugle 76178

En bygge- og udstillingshyldest til Marvel-universet

lego 76178 daily bugle
 • 3789 Dele
 • LEGO Spider-Man Tema
 • 76178 SKU

Spider-Man og Daily Bugle er uløseligt forbundet. Fans af Marvel-universet kan nu få deres glæde med LEGO 76178 Daily Bugle. Denne imponerende konstruktion er fyldt med fascinerende og spændende detaljer og er det største LEGO sæt i Marvel-universet til dato. Du kan forvente timevis af sjov med at bygge, masser af anerkendelse og en fantastisk struktur, …

Læs mere...

Priser LEGO Daily Bugle 76178

LEGO.com LEGO.com 2 699 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 2 758 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 2 931 kr Se

Se flere LEGO Spider-Man sæt

Beskrivelse LEGO Daily Bugle 76178

Spider-Man og Daily Bugle er uløseligt forbundet. Fans af Marvel-universet kan nu få deres glæde med LEGO 76178 Daily Bugle. Denne imponerende konstruktion er fyldt med fascinerende og spændende detaljer og er det største LEGO sæt i Marvel-universet til dato.

Du kan forvente timevis af sjov med at bygge, masser af anerkendelse og en fantastisk struktur, som du vil vende tilbage til igen og igen.

Et stort sæt med masser af minifigurer

LEGO Daily Bugle består af ikke mindre end 3772 dele. Det giver dig mulighed for at bygge et tårn, der er ca. 82 centimeter højt. Bygningen er fuld af genkendelige detaljer, f.eks. Peter Parkers og J. Jonah Jamesons kontorer. Der er også en karakteristisk gul taxa, en avisstand og et vandtårn.

Bygningen består af fire etager, som hver især er aftagelige. Taget og facaderne kan også fjernes fra bygningen, så du kan beundre det indvendige i fuldt omfang. Desuden får du ikke færre end 25 minifigurer med dette sæt.

Selvfølgelig mangler Spider-Man ikke, men du vil også møde Mysterio, Spider-Gwen, Venom, Miles Morales, Vampyrjægeren Blade, Punisher og mange andre. Med disse kan du genskabe kendte historier fra tegneserien. Du kan også skabe dine egne spændende eventyr med disse superhelte og superskurke.

Enkle instruktioner til en kompleks opbygning

Når du ser LEGO Daily Bugle for første gang, vil du helt sikkert blive imponeret over den komplekse struktur. Det gør dette LEGO sæt perfekt til at bygge og placere på et synligt sted.

Bygningen er fuld af overraskelser og detaljer, så den vil forbløffe dig og dine venner igen og igen. Men du behøver ikke at være byggeekspert for at samle Daily Bugle. Sættet leveres med en detaljeret vejledning, der er let at følge.

Du bliver guidet gennem byggeprocessen trin for trin, så selv voksne bygherrer uden megen erfaring kan begynde at bygge deres eget Marvel-univers.

Skab dit eget Marvel-univers fra LEGO

Gennem årene har LEGO udødeliggjort mange dele af Marvel-universet i spektakulære byggesæt. Fans af dette univers kan derfor begynde at genopbygge deres eget yndlingsunivers derhjemme. Dette imponerende sæt af Daily Bugle bør man ikke gå glip af. Hvordan ser dit ideelle Marvel-univers ud?

 • LEGO Marvel Spider-Man Daily Bugle (76178) er det ultimative bygge- og udstillingsprojekt for voksne Marvel-entusiaster og omfatter et spektakulært galleri af Marvels mest berømte og berygtede helte og skurke.
 • 25 minifigurer gør sættet levende: Doctor Octopus, Spider-Man, Venom, Miles Morales, Spider-Ham, Green Goblin, Peter Parker, Spider-Gwen, Mysterio, Sandman, Robbie Robertson og mange flere!
 • 5 minifigurer er nye i dette sæt – vampyrjægeren Blade, J. Jonah Jameson, der ejer Daily Bugle-avisen, Black Cat, Daredevil og Punisher. Indeholder også Spider-Mans buggy.
 • Lad dine kreative bygge-superkræfter få frit løb med denne gengivelse i 3.772 elementer af Daily Bugle-redaktionen, sprængfyldt med autentiske detaljer, fascinerende funktioner og spektakulær superhelteaction.
 • Denne 4-etagers hyldest til Marvel-universet er et berigende bygge- og udstillingsprojekt for voksne modelbyggere og fans af tegneseriekultur, og modellen vil tiltrække sig opmærksomhed, uanset hvor den stilles frem.
 • Denne imponerende model er over 82 cm høj, 27 cm bred og 27 cm dyb og er fyldt til taget med klassiske figurer, realistiske detaljer og funktioner samt sjovt tilbehør.
 • Den brugervenlige vejledning af høj kvalitet gør dig i stand til at kaste dig ud i dette fascinerende byggeprojekt, så snart æsken åbnes.
 • Sortimentet af LEGO sæt, der er skabt til voksne, er designet til at give en tilfredsstillende bygge- og udstillingsoplevelse, som vil underholde enhver entusiastisk modelbygger.
 • LEGO byggesæt lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte perfekt sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Daily Bugle
SKU
76178
UPC
673419339612
Dele
3789
Tema
LEGO Marvel
Alder
18+ år
LEGO pris
2 700 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.