LEGO Batman mod Jokeren: Batmobile-jagt 76180

Batman, Batgirl og Jokeren i en bankrveri-kamp

lego 76180 batman mod jokeren batmobile jagt
 • 136 Dele
 • LEGO DC Tema
 • 76180 SKU

LEGO DC Batman: Batman mod Jokeren: Batmobile-jagt (76180) er et alsidigt legesæt med legendariske figurer og fantastiske køretøjer. Det er designet specielt til børn fra 4 år og inspirerer til fælles leg og styrker barnets udvikling.En super start til små superhelteDette LEGO 4+-sæt introducerer unge superhelte til kreativt byggeri og endeløst fantasifuldt sjov. En bil …

Læs mere...

Priser LEGO Batman mod Jokeren: Batmobile-jagt 76180

Lego.com LEGO.com 189 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 253 kr Se

Se flere LEGO DC sæt

Beskrivelse LEGO Batman mod Jokeren: Batmobile-jagt 76180

LEGO DC Batman: Batman mod Jokeren: Batmobile-jagt (76180) er et alsidigt legesæt med legendariske figurer og fantastiske køretøjer. Det er designet specielt til børn fra 4 år og inspirerer til fælles leg og styrker barnets udvikling.En super start til små superhelteDette LEGO 4+-sæt introducerer unge superhelte til kreativt byggeri og endeløst fantasifuldt sjov. En bil med et særligt startklods-chassis hjælper børn med at bygge Batmobilen "helt selv". Der medfølger en simpel vejledning i atbygge og få mest muligt ud af legetøjet. Der er endnu mere byggesjov at hente i den gratis app LEGO Byggevejledninger, som indeholder digitale Instructions PLUS, der giver børn mulighed for at zoome ind på, dreje og visualisere deres legesæt, mens de bygger.Sjov for hele familienEt LEGO 4+-legesæt er en ganske særlig gave til ethvert barn, men også til resten af familien. Når voksne videregiver deres byggefærdigheder, deler de dyrebare udviklingsmæssige milepæle med deres spirende bygger.

 • Det superseje superhelte-legesæt LEGO DC Batman: Batman mod Jokeren: Batmobile-jagt (76180) er designet til at booste fantasien og fingerfærdigheden og til at styrke selvtilliden hos børn fra 4 år.
 • Indeholder minifigurer af Batman, Batgirl og Jokeren, en Batmobile, der kan bygges, en skør hotrod, en bankboks og masser af autentisk tilbehør.
 • Når Jokeren bruger sin hotrod-bil til at stjæle en bankboks fuld af penge, kan børn hjælpe Batman og Batgirl med at fyre op under Batmobilens våben, kaste batarangen og affyre en gribeklo for at stoppe ham.
 • Dette LEGO 4+-sæt er specialdesignet med et startklods-chassis og enkle byggetrin, så børn fra 4 år kan lære at bygge og kan udvikle kreativ selvtillid undervejs.
 • Den seje Batmobile er over 6 cm høj, 20 cm lang og 7 cm bred. Dermed er den stor nok til episke eventyr og har samtidig en perfekt størrelse for små hænder at samle op og lege med.
 • Der medfølger nem byggevejledning, og elementerne er opdelt i separate poser med elementog figur at lege med i hver, så børn kan nyde deres byg selv-legetøj ét trin ad gangen.
 • Få endnu mere byggesjov med den gratis app LEGO Byggevejledninger, der indeholder digitale Instructions PLUS-vejledninger, som giver børn mulighed for at zoome ind på, dreje og visualisere deres legesæt, imens de bygger.
 • LEGO 4+-sæt introducerer børn til et univers af populære film, tv-figurer og hverdagshelte, som de vil elske at dele med forældre og andre legevenner.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at alle 4+-sæt er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge standarder for børns sikkerhed.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Batman mod Jokeren: Batmobile-jagt
SKU
76180
EAN
5702016912975
UPC
673419339483
Dele
136
Tema
LEGO Batman
LEGO pris
189 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.