LEGO Batman-hætte 76182

Forevig den ikoniske Batman-stil med denne LEGO htte

lego 76182 batman haette
 • 410 Dele
 • LEGO DC Tema
 • 76182 SKU

Fordyb dig i en udfordrende og berigende byggeoplevelse, når din fantasi fører dig til GOTHAM CITY med den imponerende LEGO DC Batman: Batman-hætte (76182). Ikonisk Batman-hjelm, der kan bygges og udstilles. Denne gengivelse i LEGO klodser af den umiskendelige hætte, der bæres af den kappeklædte hævner, vil helt sikkert tiltrække sig opmærksomhed og beundring, uanset hvor …

Læs mere...

Priser LEGO Batman-hætte 76182

Legen.dk Legen.dk -9% 499 kr Se
Lego.com LEGO.com 549 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 550 kr Se

Se flere LEGO DC sæt

Beskrivelse LEGO Batman-hætte 76182

Fordyb dig i en udfordrende og berigende byggeoplevelse, når din fantasi fører dig til GOTHAM CITY med den imponerende LEGO DC Batman: Batman-hætte (76182).

Ikonisk Batman-hjelm, der kan bygges og udstilles
Denne gengivelse i LEGO klodser af den umiskendelige hætte, der bæres af den kappeklædte hævner, vil helt sikkert tiltrække sig opmærksomhed og beundring, uanset hvor den placeres. Med gennemsigtige klodser, der repræsenterer ansigtet, og en stilfuld faktaplade fastgjort til den robuste sokkel vil denne bemærkelsesværdige model give en følelse af tilfredshed, længe efter byggearbejdet er afsluttet.

Modelsæt med LEGO klodser
Tag en pause fra den travle verden, og genopdag glæden ved kreativt byggeri med LEGO byggesæt til voksne. De er tilfredsstillende at bygge og fantastiske at udstille, og de er fremragende som fødselsdagsgave, julegave og personlig gave til alle, der er interesserede i modelbyggeri eller tegneseriekultur.

 • LEGO DC Batman: Batman-hætte (76182) foreviger Batmans umiskendelige stil i en fængslende bygge- og udstillingsmodel skabt til voksne.
 • Denne fængslende model er over 22 cm høj, 10 cm bred og 12 cm dyb og vil være et naturligt samtaleemne, uanset om den udstilles derhjemme eller på kontoret.
 • Samlerobjektet LEGO DC Batman: Batman-hætte giver en fysisk, stresslindrende byggeoplevelse, i takt med at 410 LEGO klodser forvandles til en imponerende udstillingsmodel.
 • Denne autentiske gengivelse i LEGO klodser af den ikoniske Batman-hætte indeholder gennemsigtige elementer, der repræsenterer ansigtet, og en stilfuld faktaplade, der er fastgjort til en robust sokkel.
 • Lad dine kreative bygge-superkræfter få frit løb. Dette Batman-samlerobjekt vil give dig glæde og tilfredshed, længe efter det fysiske arbejde er afsluttet.
 • Denne bygge- og udstillingsgenstand er ideel til enhver entusiastisk modelbygger eller voksen fan af den kappeklædte hævner. Sættet vil være en fremragende fødselsdagsgave, julegave eller personlig gave.
 • Indeholder brugervenlig vejledning af høj kvalitet, så du kan kaste dig ud i dette fascinerende byggeprojekt, så snart æsken er åbnet.
 • Serien af LEGO sæt, der er skabt til voksne, er designet til at give en tilfredsstillende bygge- og udstillingsoplevelse, som vil underholde enhver entusiastisk modelbygger.
 • LEGO byggesæt lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte perfekt sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Batman-hætte
SKU
76182
EAN
5702016912999
UPC
673419339506
Dele
410
Tema
LEGO Batman
Alder
18+ år
LEGO pris
549 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.