LEGO Spider-Man i det allerhelligstes værksted 76185

Superhelte-action i Doctor Stranges magiske hovedkvarter

lego 76185 spider man i det allerhelligstes vaerksted
 • 355 Dele
 • LEGO Spider-Man Tema
 • 76185 SKU

Fans af Marvel Studios-filmen Spider-Man: No Way Home kan imponere vennerne med LEGO Marvel legesættet Spider-Man i det allerhelligstes værksted (76185). Sættet omfatter autentiske detaljer, fantastisk tilbehør og et monsterinsekt at kæmpe mod. Det inspirerer til endeløs fantasifuld leg og flotte opstillinger. Doctor Stranges actionfyldte hovedkvarter. Mystikkens mesters kælder er fyldt med sjove ting, som fans …

Læs mere...

Priser LEGO Spider-Man i det allerhelligstes værksted 76185

Lego.com LEGO.com 244 kr Se

Se flere LEGO Spider-Man sæt

Beskrivelse LEGO Spider-Man i det allerhelligstes værksted 76185

Fans af Marvel Studios-filmen Spider-Man: No Way Home kan imponere vennerne med LEGO Marvel legesættet Spider-Man i det allerhelligstes værksted (76185). Sættet omfatter autentiske detaljer, fantastisk tilbehør og et monsterinsekt at kæmpe mod. Det inspirerer til endeløs fantasifuld leg og flotte opstillinger.

Doctor Stranges actionfyldte hovedkvarter
Mystikkens mesters kælder er fyldt med sjove ting, som fans af Marvel-filmene vil genkende, og som kan inspirere til masser af kreativ leg. Der er sejt værktøj, cykler, en controller, lysestager, ghettoblaster, mystisk glødende sten samt mange andre magiske overraskelser, børn kan opdage. Sættet indeholder 4 populære minifigurer: Spider-Man, MJ, Wong – og Doctor Strange i sin svævekappe. Legemulighederne gøres endnu større med et kæmpe insektmonster med gribekløer, der kan bygges. Få endnu mere byggesjov med den gratis app LEGO Byggevejledninger med Instructions PLUS, hvor børn kan zoome ind på, dreje og se deres legesæt, imens de bygger.

 • Marvel-fans kan imponere vennerne med LEGO Marvel legesættet Spider-Man i det allerhelligstes værksted (76185), der viser superhelte-troldmandens aktivitetsfyldte kælder.
 • Indeholder 4 minifigurer: Spider-Man, MJ, Wong og Doctor Strange (med stofkappe).
 • Der er et fantastisk udvalg af tilbehør, der kan inspirere til fantasifuld leg, bl.a. sejt værktøj, cykler, en controller, lysestager, ghettoblaster og en mystisk glødende sten.
 • Et kæmpe insektmonster med gribekløer, der kan bygges, byder på endnu flere legemuligheder.
 • En ideel fødselsdagsgave, julegave eller "bare fordi"-gave til Marvel-filmfans fra 7 år, der kan imponere alle, som ser sættet.
 • Doctor Stranges sjove, magiske kælder er over 9 cm høj, 22 cm bred og 22 cm dyb og er nemt at kombinere med andre LEGO Marvel sæt.
 • Få endnu mere byggesjov med den gratis app LEGO Byggevejledninger, der indeholder digitale Instructions PLUS-vejledninger, som giver børn mulighed for at zoome, dreje og visualisere deres legesæt, imens de bygger.
 • Alle LEGO Marvel legesæt er seje samlerobjekter, der giver børn mulighed for at genopleve yndlingsøjeblikke fra superheltefilm og skabe deres egne fantasifulde historier.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de overholder strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Spider-Man i det allerhelligstes værksted
SKU
76185
EAN
5702016913026
Dele
355
Tema
LEGO Spider-Man
LEGO pris
244 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.