LEGO Black Panthers drageflyver 76186

Hjtflyvende Marvel-action ombord p drageflyveren

lego 76186 black panthers drageflyver
  • 202 Dele
  • LEGO Marvel Tema
  • 76186 SKU

Unge superhelte kan genskabe højtflyvende kampaction fra Marvel Studios-filmen Avengers: Endgame med LEGO Marvel Black Panthers drageflyver (76186) – et af Marvel-filmenes mest ikoniske fly. Suverænt superhelte-kampfly. Denne autentiske gengivelse af Black Panthers legendariske fly er et enestående sæt designet til at give børn det bedste til både leg og udstilling. Det futuristiske Wakanda-fly omfatter 4 …

Læs mere...

Priser LEGO Black Panthers drageflyver 76186

Lego.com LEGO.com 126 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 180 kr Se

Se flere LEGO Marvel sæt

Beskrivelse LEGO Black Panthers drageflyver 76186

Unge superhelte kan genskabe højtflyvende kampaction fra Marvel Studios-filmen Avengers: Endgame med LEGO Marvel Black Panthers drageflyver (76186) – et af Marvel-filmenes mest ikoniske fly.

Suverænt superhelte-kampfly
Denne autentiske gengivelse af Black Panthers legendariske fly er et enestående sæt designet til at give børn det bedste til både leg og udstilling. Det futuristiske Wakanda-fly omfatter 4 justerbare vinger – der kan bevæges frem, tilbage, op og ned – 2 knopskydere og et cockpit, der kan åbnes og give plads til en minifigur ved styretøjet. Sættet indeholder 3 minifigurer som inspireration til fantasifuld leg: Black Panther, hans søster Shuri og en ond Chitauri-kriger bevæbnet med en powerblaster.

  • LEGO Marvel Black Panthers drageflyver (76186) giver unge superhelte et af Marvel-filmenes mest ikoniske fly mellem hænderne.
Indeholder 3 minifigurer, der inspirerer til fantasifuld leg: Black Panther, hans søster Shuri og en ond Chitauri-kriger bevæbnet med en powerblaster. Drageflyveren, der kan bygges, indeholder 2 knopskydere. Børn kan bevæge flyets 4 vinger frem, tilbage, op og ned, når de genskaber Marvel-filmaction i høj fart, affyrer knopskydere og undviger fjendens blaster. En ganske særlig gave til fødselsdag, jul eller andre anledninger til Marvel-filmfans fra 8 år. Drageflyveren er over 4 cm høj, 22 cm lang og 28 cm bred og er nem at sætte sammen med andre LEGO Marvel byggesæt. Alt LEGO Marvel byggelegetøj giver unge superhelte legesæt i høj kvalitet, der er designet til at rumme uendelige fantasifulde legemuligheder. LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og perfekte at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958. LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de overholder strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Black Panthers drageflyver
SKU
76186
EAN
5702016913033
UPC
673419339544
Dele
202
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.