LEGO Iron Man: Iron Mongers kaos 76190

Superhelte-action i superstrrelse med mech-robotten Iron Monger!

lego 76190 iron man iron mongers kaos
 • 479 Dele
 • LEGO Marvel Tema
 • 76190 SKU

Unge superhelte kan få kæmpemæssig kampaction, når de udspiller endeløse fantasifulde rollelege med det fantastiske LEGO Marvel sæt Iron Man: Iron Mongers kaos (76190). Gigantisk Iron Monger-robot. Dette spændende og medrivende byg selv-legetøj er baseret på klassiske scener fra Marvel Studios' første Iron Man-film og sender børns fantasi på episke eventyr med en af Marvels mest …

Læs mere...

Priser LEGO Iron Man: Iron Mongers kaos 76190

Lego.com LEGO.com 244 kr Se

Se flere LEGO Marvel sæt

Beskrivelse LEGO Iron Man: Iron Mongers kaos 76190

Unge superhelte kan få kæmpemæssig kampaction, når de udspiller endeløse fantasifulde rollelege med det fantastiske LEGO Marvel sæt Iron Man: Iron Mongers kaos (76190).

Gigantisk Iron Monger-robot
Dette spændende og medrivende byg selv-legetøj er baseret på klassiske scener fra Marvel Studios' første Iron Man-film og sender børns fantasi på episke eventyr med en af Marvels mest ikoniske kreationer – mech-robotten Iron Monger. Robottens Arc-reaktor gløder, når børn vrider, drejer og justerer dens position for at affyre en 6-knopskyder på højre arm og en 3-knopskyder på venstre arm. Børn kan forsvare sig med Iron Mans powerblastere for at redde Pepper og besejre det mekaniske monster.

Cool LEGO Avengers-sæt med superhelte-minifigurer
LEGO Marvel Avengers byggelegetøj indeholder fartøjer, robotter, bygninger, minifigurer, våben og gadgets, så børn kan genskabe de bedste scener fra deres foretrukne Marvel-film og åbne for et spændende univers af fantasifuld rolleleg med superheltetema.

 • Med sine bevægelige lemmer og seje våben kan mech-robotten fra LEGO Marvel sættet Iron Man: Iron Mongers kaos (76190) inspirere til endeløse og fantasifulde robotkampe i kæmpeskala.
 • Indeholder minifigurer af Iron Man, Obadiah Stane og Pepper Potts. Mech-robotten har en 6-knopskyder på sin højre arm, en 3-knopskyder på sin venstre arm samt en selvlysende Arc-reaktor i brystet.
 • Børn kan placere minifiguren af Obadiah Stane i Iron Monger-kamprobotten og derefter manøvrere den megastore, bevægelige robot rundt i episke kampe mod Iron Man og Pepper Potts.
 • Marvel-filmfans og unge superhelte fra 9 år kan blive en del af den vilde superhelte-action med dette fantastiske legesæt med mech-robotten Iron Monger.
 • Mech-robotten Iron Monger er over 18 cm høj og har justerbare lemmer og en fungerende affjedring, der forbinder krop og skuldre og skaber realistiske bevægelser.
 • Der er mange flere LEGO Marvel mech-robotter at samle på og kombinere, så børn kan bringe filmaction med superhelte til live og inspirere deres egne uendelige og fantasifulde historier.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af høj kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Iron Man: Iron Mongers kaos
SKU
76190
EAN
5702016913187
UPC
673419339865
Dele
479
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
244 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.