LEGO Evighedshandsken 76191

Bygge- og udstillingsmodel af Evighedshandsken med Evighedssten

lego 76191 evighedshandsken
 • 590 Dele
 • LEGO Marvel Tema
 • 76191 SKU

LEGO Marvel Evighedshandsken (76191) er et udfordrende byggeprojekt, der belønner byggeren med en imponerende udstillingsgenstand, der på perfekt vis gengiver Marvels fængslende stil. Samlermodel fra Marvel-filmene. Denne gengivelse i LEGO klodser af den ikoniske Evighedshandske fra Marvel Studios-filmene Avengers: Infinity War og Avengers: Endgame vil med garanti tiltrække sig opmærksomhed og interesse, uanset hvor den stilles …

Læs mere...

Priser LEGO Evighedshandsken 76191

Proshop.dk Proshop.dk -36% 515 kr Se
Legen.dk Legen.dk -25% 599 kr Se
LEGO.com LEGO.com 799 kr Se

Se flere LEGO Marvel sæt

Beskrivelse LEGO Evighedshandsken 76191

LEGO Marvel Evighedshandsken (76191) er et udfordrende byggeprojekt, der belønner byggeren med en imponerende udstillingsgenstand, der på perfekt vis gengiver Marvels fængslende stil.

Samlermodel fra Marvel-filmene
Denne gengivelse i LEGO klodser af den ikoniske Evighedshandske fra Marvel Studios-filmene Avengers: Infinity War og Avengers: Endgame vil med garanti tiltrække sig opmærksomhed og interesse, uanset hvor den stilles frem. Med sine bevægelige fingre, Evighedssten i flotte farver og en plade med beskrivelse på en robust sokkel rummer denne gyldne handske en spændende byggeudfordring og en færdig model, der vil imponere alle, som ser den.

Byggesæt med LEGO klodser
Tag en pause fra den travle hverdag, og fordyb dig i en afslappet byggeoplevelse med LEGO byggesæt til voksne – perfekte til alle fans af kreativt byggeri eller tegneseriekultur.

 • Den imponerende LEGO Marvel bygge- og udstillingsmodel Evighedshandsken (76191) foreviger den fængslende handling fra Marvel Studios-filmene Avengers: Infinity War og Avengers: Endgame.
 • Denne autentiske, gyldne gengivelse i LEGO klodser af den ikoniske Evighedshandske indeholder farverige Evighedssten og en robust sokkel med en plade med beskrivelse.
 • Denne model med 590 elementer giver voksne Marvel-fans mulighed for at fordybe sig i kreativt byggeri og genskabe et af tegneseriekulturens mest genkendelige og ødelæggende våben.
 • Denne enestående bygge- og udstillingsgenstand vil være en fremragende fødselsdagsgave, julegave eller personlig gave til enhver entusiastisk modelbygger eller voksen fan af Marvel-universet.
 • Denne fascinerende model er over 31 cm høj, 13 cm bred og 11 cm dyb og vil være et naturligt samtaleemne, uanset om den udstilles derhjemme eller på kontoret.
 • Denne imponerende hyldest til Marvels eviggyldige appel rummer en tilfredsstillende byggeoplevelse, som resulterer i en tidløs udstillingsmodel, der helt sikkert vil tiltrække sig opmærksomhed og beundrende kommentarer.
 • Den brugervenlige vejledning af høj kvalitet gør dig i stand til at kaste dig ud i dette fascinerende byggeprojekt, så snart æsken åbnes.
 • Sortimentet af LEGO sæt, der er skabt til voksne, er designet til at give en tilfredsstillende bygge- og udstillingsoplevelse, som vil underholde enhver entusiastisk modelbygger.
 • LEGO byggesæt lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte perfekt sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Evighedshandsken
SKU
76191
UPC
673419339872
Dele
590
Tema
LEGO Marvel
Alder
18+ år
LEGO pris
800 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.