LEGO Avengers: Endgame – den endelige kamp 76192

Masser af LEGO Marvel action p Avengers-basen

lego 76192 avengers endgame den endelige kamp
 • 527 Dele
 • LEGO Marvel Tema
 • 76192 SKU

Gør klassisk Marvel-filmaction levende med LEGO Marvel legesættet Avengers: Endgame – den endelige kamp (76192). Det ultimative Marvel Avengers-legesæt. Børn kan slutte sig til en imponerende række af LEGO Marvel figurer – Thor, Captain America, Black Panther, Iron Man, Scarlet Witch, Ant-Man, Thanos og en Centauri-kriger – og opleve endeløse superhelte-eventyr på Avengers-basen. Sættet er fyldt …

Læs mere...

Priser LEGO Avengers: Endgame – den endelige kamp 76192

Lego.com LEGO.com 454 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 551 kr Se

Se flere LEGO Marvel sæt

Beskrivelse LEGO Avengers: Endgame – den endelige kamp 76192

Gør klassisk Marvel-filmaction levende med LEGO Marvel legesættet Avengers: Endgame – den endelige kamp (76192).

Det ultimative Marvel Avengers-legesæt
Børn kan slutte sig til en imponerende række af LEGO Marvel figurer – Thor, Captain America, Black Panther, Iron Man, Scarlet Witch, Ant-Man, Thanos og en Centauri-kriger – og opleve endeløse superhelte-eventyr på Avengers-basen. Sættet er fyldt med elementer, der kan inspirere til fantasifuld leg: Iron Mans laboratorium, hvor han er ved at konstruere den fantastiske nano-handske, et fritids- og mødeområde, hvor superheltene kan mødes, en fængselscelle og en bil, der kan åbnes og indeholder en tidsmaskine.

Cool LEGO Avengers-sæt med superhelte-minifigurer
LEGO Marvel Avengers byggelegetøj indeholder fartøjer, robotter, bygninger, minifigurer, våben og gadgets, så børn kan genskabe de bedste scener fra deres foretrukne Marvel-film og åbne for et spændende univers af fantasifuld rolleleg med superheltetema.

 • Med LEGO Marvel Avengers: Endgame – den endelige kamp (76192) kan børn genskabe den ultimative actionfyldte Marvel-filmscene med utrolige superhelte, smarte funktioner og fantastisk tilbehør.
 • Indeholder minifigurer af Thor, Captain America, Black Panther, Iron Man, Scarlet Witch og en Centauri-kriger samt en Thanos-figur og en mikrofigur af Ant-Man.
 • Børn kan slutte sig til en perlerække LEGO Marvel superstjerner på Avengers-basen, som omfatter Iron Mans laboratorium, et fritidsområde, en fængselscelle og en bil, der kan åbnes, og som indeholder en tidsmaskine.
 • En ganske særlig gave, der vil begejstre Marvel Avengers-fans fra 8 år.
 • Dette alsidige legesæt er over 16 cm højt, 37 cm bredt og 12 cm dybt og er nemt at sætte sammen med andre LEGO Marvel byggesæt.
 • Funktionerne omfatter en stor kanon, der kan vendes og vippes, og som affyrer en stor pil med gummispids, samt en drejelig og vipbar radar på basens tag.
 • Tilbehøret omfatter snacks, drikkevarer, et våbenstativ og autentiske detaljer, f.eks. Thanos' dobbeltsværd, som børn kan ombygge til 2 enkeltsværd.
 • Alt LEGO Marvel byggelegetøj giver unge superhelte legesæt i høj kvalitet, der er designet til at rumme uendelige fantasifulde legemuligheder.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og perfekte at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de overholder strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Avengers: Endgame – den endelige kamp
SKU
76192
EAN
5702016913200
UPC
673419339889
Dele
527
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
454 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.