LEGO Guardians-rumskibet 76193

Et autentisk detaljeret Marvel-rumskib, som kan bygges og udstilles

lego 76193 guardians rumskibet
 • 1901 Dele
 • LEGO Marvel Tema
 • 76193 SKU

LEGO Marvel Guardians-rumskibet (76193) er perfekt til alle fra 14 år, der går op i Marvel Avengers-filmene eller bare elsker at bygge cool modeller. Bygge- og udstillingsmodel af Marvel-rumskib. Fans kan genskabe de autentiske detaljer og stilen fra et af de mest ikoniske rumskibe i Marvel Avengers-filmene. Cockpittet kan åbnes og har plads til alle de …

Læs mere...

Priser LEGO Guardians-rumskibet 76193

Proshop.dk Proshop.dk -29% 919 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -19% 1 050 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -18% 1 070 kr Se
Legen.dk Legen.dk -12% 1 149 kr Se
LEGO.com LEGO.com 1 299 kr Se

Se flere LEGO Marvel sæt

Beskrivelse LEGO Guardians-rumskibet 76193

LEGO Marvel Guardians-rumskibet (76193) er perfekt til alle fra 14 år, der går op i Marvel Avengers-filmene eller bare elsker at bygge cool modeller.

Bygge- og udstillingsmodel af Marvel-rumskib
Fans kan genskabe de autentiske detaljer og stilen fra et af de mest ikoniske rumskibe i Marvel Avengers-filmene. Cockpittet kan åbnes og har plads til alle de ikoniske LEGO Marvel minifigurer, der medfølger i sættet: Star-Lord, Groot, Rocket, Mantis, Thor og en Chitauri-kriger. De sjove elementer omfatter et våbenkammer, computer og et hyggested, hvor heltene kan få kaffe og donuts. Med den drejelige stand kan rumskibet udstilles på dynamisk vis, så det er klar til endeløse fantasifulde eventyr. Og når den vilde action stopper, ser det supercool ud, når det står fremme på et barns værelse.

Fantastisk byggelegetøj til unge superhelte
Med Marvel Avengers-byggesæt kan børn genopleve scener fra de populære Marvel-film og åbne for et spændende univers af fantasifuld rolleleg med superheltetema.

 • Glæd et barn, der brænder for Marvel-filmene om Guardians of the Galaxy og Avengers, med det imponerende LEGO Marvel Guardians-rumskibet (76193).
 • Indeholder LEGO minifigurer af Star-Lord, Groot, Rocket, Mantis, Thor og en Chitauri-kriger samt cool våben og tilbehør.
 • Før børn ind i et univers af fantasifulde eventyr med dette berigende byggeprojekt. Og når den vilde action stopper, ser modellen fantastisk ud, når den udstilles på sin drejelige stand.
 • Denne enestående bygge- og udstillingsmodel til børn vil være en fremragende fødselsdagsgave, julegave eller personlig gave til enhver entusiastisk modelbygger eller fan af Marvel-universet fra 14 år.
 • Rumskibet (inkl. stand) er over 25 cm højt, 36 cm langt og 59 cm bredt og står solidt på en robust og drejelig sokkel.
 • Alt LEGO Marvel byggelegetøj giver unge superhelte legesæt i høj kvalitet, der er designet til at rumme uendelige fantasifulde legemuligheder.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og perfekte at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de overholder strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Guardians-rumskibet
SKU
76193
EAN
5702016913217
UPC
673419339896
Dele
1901
Tema
LEGO Marvel
Alder
14+ år
LEGO pris
1 299 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.