LEGO Tony Starks sakaarianske Iron Man 76194

Nye mech-eventyr med ikoniske Marvel-karakterer

lego 76194 tony starks sakaarianske iron man
 • 369 Dele
 • LEGO Marvel Tema
 • 76194 SKU

Før Marvel-fans til en ny dimension af fantasifulde bygge- og legeeventyr med LEGO Marvel Tony Starks sakaarianske Iron Man (76194). Med dette banebrydende LEGO Marvel sæt kan børn fra 8 år genskabe scener fra den animerede Marvel Studios-serie What If...? på Disney+ og udforske nye historier fra Marvel Cinematic Universe. Nye historier med ikoniske superheltefigurer. Denne …

Læs mere...

Priser LEGO Tony Starks sakaarianske Iron Man 76194

Lego.com LEGO.com 209 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk 219 kr Se
Legen.dk Legen.dk 249 kr Se

Se flere LEGO Marvel sæt

Beskrivelse LEGO Tony Starks sakaarianske Iron Man 76194

Før Marvel-fans til en ny dimension af fantasifulde bygge- og legeeventyr med LEGO Marvel Tony Starks sakaarianske Iron Man (76194). Med dette banebrydende LEGO Marvel sæt kan børn fra 8 år genskabe scener fra den animerede Marvel Studios-serie What If...? på Disney+ og udforske nye historier fra Marvel Cinematic Universe.

Nye historier med ikoniske superheltefigurer
Denne spændende udvidelse af Marvel Cinematic Universe indeholder 3 minifigurer – Tony Stark, Valkyrie og The Watcher – og en mech-robot, der kan bygges og ombygges til en kraftfuldt udseende bil. Børn kan sætte minifiguren af Tony Stark i den sakaariske Iron Man-mech. Den mekaniske gigant er meget justerbar, så børn kan vride og dreje robotten, når den skal være med i superhelte-action. Når der er behov for fart, kan børn ombygge den mægtige mech-robot til et kraftfuldt køretøj og køre af sted på nye fantastiske eventyr.

 • LEGO Marvel sættet Tony Starks sakaarianske Iron Man (76194) bringer Marvel Studios-serien What If...? til live og fører børn til en ny dimension, hvor de kan bygge og udspille fantasifulde eventyr.
 • Indeholder minifigurer af Tony Stark, Valkyrie og The Watcher samt en mech-robot, der kan bygges og ombygges til et kraftfuldt udseende køretøj.
 • Børn kan sætte minifiguren af Tony Stark i den yderst bevægelige sakaarianske Iron Man-mech, der er klar til superhelte-action. Når der er behov for fart, kan mech-robotten ombygges til en kraftfuld bil.
 • Børn fra 8 år, der elsker Marvel Studios-serien What If...? på Disney+ og Marvel-film generelt, kan blive midtpunktet for den nyeste superhelte-action med denne totalt transformerbare sakaarianske Iron Man-robot.
 • Den justerbare mech-robot er over 15 cm høj og kan ombygges til en racerbil i Tony Stark-stil.
 • Der er mange flere LEGO Marvel mech-robotter at samle på og kombinere, så børn kan bringe filmaction med superhelte til live og inspirere deres egne uendelige og fantasifulde historier.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af høj kvalitet, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Tony Starks sakaarianske Iron Man
SKU
76194
EAN
5702016913224
UPC
673419339902
Dele
369
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
209 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.