LEGO Spider-Mans droneduel 76195

Luftbren kampaction med Spider-Man og Vulture

lego 76195 spider mans droneduel
 • 198 Dele
 • LEGO Spider-Man Tema
 • 76195 SKU

Marvel-fans kan fejre premieren på Marvel Studios-filmen Spider-Man: No Way Home med det højtflyvende, actionfyldte LEGO Marvel byggesæt Spider-Mans droneduel (76195). En bevinget skurk og en knopskydende drone. Den onde Vultures ikoniske brede vinger er et fristende mål for Spider-Mans spind. Og med den gigantiske 4-rotors drone, der kan løfte Spider-Man til vejrs, har den bevingede …

Læs mere...

Priser LEGO Spider-Mans droneduel 76195

Lego.com LEGO.com 126 kr Se
Legen.dk Legen.dk 159 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 163 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 180 kr Se

Se flere LEGO Spider-Man sæt

Beskrivelse LEGO Spider-Mans droneduel 76195

Marvel-fans kan fejre premieren på Marvel Studios-filmen Spider-Man: No Way Home med det højtflyvende, actionfyldte LEGO Marvel byggesæt Spider-Mans droneduel (76195).

En bevinget skurk og en knopskydende drone
Den onde Vultures ikoniske brede vinger er et fristende mål for Spider-Mans spind. Og med den gigantiske 4-rotors drone, der kan løfte Spider-Man til vejrs, har den bevingede skurk ingen flugtmuligheder. Dette alsidige legesæt indeholder 2 af Marvels mest populære figurer og er fyldt med legemuligheder – både på jorden og i luften.

 • Gør en Marvel-filmfan populær blandt vennerne med LEGO Marvel sættet Spider-Mands droneduel (76195). Dette højtflyvende legesæt med superheltetema løfter den actionfyldte kamp højt til vejrs.
 • Indeholder 2 minifigurer, der kan inspirere til fantasifuld leg – Spider-Man og Vulture – og en drone, der kan bygges og har 4 rotorer og 2 knopskydere.
 • Børn kan sætte Spider-Man fast til dronens underside med et langt spind og udspille fantasifulde eventyr i luften og på land.
 • En iøjnefaldende fødselsdags- eller julegave til Marvel-filmfans fra 7 år.
 • Dronen er over 5 cm høj, 23 cm lang og 25 cm bred. Dette alsidige legesæt er nemt at sætte sammen med andre LEGO Marvel byggesæt.
 • Alt LEGO Marvel byggelegetøj giver unge superhelte legesæt i høj kvalitet, der er designet til at rumme uendelige fantasifulde legemuligheder.
 • LEGO komponenter opfylder strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de overholder strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Spider-Mans droneduel
SKU
76195
EAN
5702016913231
Dele
198
Tema
LEGO Spider-Man
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.