LEGO Spider-Man og Doctor Octopus i mech-robotkamp 76198

Spider-Mans mech-robot mod Doctor Octopus' mech-robot

lego 76198 spider man og doctor octopus i mech robotkamp
 • 305 Dele
 • LEGO Spider-Man Tema
 • 76198 SKU

Tag en mægtig Marvel-robot i hver hånd – og lad kampen begynde! LEGO Marvel Spider-Man: Spider-Man og Doctor Octopus i mech-robotkamp (76198) giver børn dobbelt så meget superhelteaction i kæmpestørrelse. Masser af detaljer giver endeløs fantasifuld leg. Dette legesæt med 2 mech-robotter, Spider-Man og Doctor Octopus omfatter minifigurpiloter, bevægelige lemmer og seje våben. Børn kan sætte …

Læs mere...

Priser LEGO Spider-Man og Doctor Octopus i mech-robotkamp 76198

Lego.com LEGO.com 126 kr Se

Se flere LEGO Spider-Man sæt

Beskrivelse LEGO Spider-Man og Doctor Octopus i mech-robotkamp 76198

Tag en mægtig Marvel-robot i hver hånd – og lad kampen begynde! LEGO Marvel Spider-Man: Spider-Man og Doctor Octopus i mech-robotkamp (76198) giver børn dobbelt så meget superhelteaction i kæmpestørrelse.

Masser af detaljer giver endeløs fantasifuld leg
Dette legesæt med 2 mech-robotter, Spider-Man og Doctor Octopus omfatter minifigurpiloter, bevægelige lemmer og seje våben. Børn kan sætte minifigurerne af Spider-Man og Doctor Octopus i cockpittet på hver deres tilsvarende mech-robot. Robotternes bevægelige lemmer, energiskud, net-elementer og andet sjovt tilbehør giver unge superhelte mulighed for at genopleve Marvel-filmaction og finde på deres egne endeløse eventyr.

 • LEGO Marvel Spider-Man: Spider-Man og Doctor Octopus i mech-robotkamp (76198) giver børn dobbelt så meget superhelteaction i kæmpestørrelse. Gør den sjove leg endnu større med disse 2 mægtige, bevægelige mech-robotter og minifigurer.
 • Indeholder minifigurer af Spider-Man og Doctor Octopus med tilhørende mech-robotter, der kan bygges og har bevægelige lemmer, energiskud, net-elementer, håndjern og andet tilbehør.
 • Børn kan åbne mech-robotternes cockpits, placere minifigurerne indeni og derefter begive sig ind i en verden af fantasifuld action og eventyr, mens de nyder endeløs sjov rolleleg med deres gigantiske, detaljerige robotter.
 • En fremragende gave til fødselsdag, andre anledninger eller "bare fordi" til alle unge superhelte eller børn fra 7 år, der elsker actionfyldt leg.
 • De 2 mech-robotter er over 11 cm høje – perfekte til fysisk rolleleg. Og når dagens action er overstået, ser de bevægelige robotter fantastiske ud, hvis de udstilles på et barns værelse.
 • Der er mange flere LEGO Marvel mech-robotter at samle på og kombinere, så børn kan få endeløst sjov med at genskabe filmaction og finde på deres egne historier.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Spider-Man og Doctor Octopus i mech-robotkamp
SKU
76198
EAN
5702016989694
UPC
673419345606
Dele
305
Tema
LEGO Spider-Man
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.