LEGO Carnage 76199

LEGO klodskopi af rumvsenet og superskurken Carnage

lego 76199 carnage
 • 546 Dele
 • LEGO Spider-Man Tema
 • 76199 SKU

Med LEGO Marvel Spider-Man Carnage (76199) kan du føre dine byggefærdigheder ind i Marvel-universet, når du genskaber de mareridtsagtige træk ved superskurken fra rummet. Byg og udstil autentiske detaljer. Denne LEGO klodsudgave af Carnage giver Marvel-filmfans og entusiastiske modelbyggere en udfordrende, men samtidig meget berigende byggeoplevelse – lige fra den lave, røde pande til den fremtrædende …

Læs mere...

Priser LEGO Carnage 76199

Lego.com LEGO.com 384 kr Se

Se flere LEGO Spider-Man sæt

Beskrivelse LEGO Carnage 76199

Med LEGO Marvel Spider-Man Carnage (76199) kan du føre dine byggefærdigheder ind i Marvel-universet, når du genskaber de mareridtsagtige træk ved superskurken fra rummet.

Byg og udstil autentiske detaljer
Denne LEGO klodsudgave af Carnage giver Marvel-filmfans og entusiastiske modelbyggere en udfordrende, men samtidig meget berigende byggeoplevelse – lige fra den lave, røde pande til den fremtrædende kæbe med bajonetlignende tænder. Med den stilfulde navneplade på den robuste sokkel vil denne bemærkelsesværdige model se endnu mere imponerende ud, når den står sammen med andre LEGO tegneserie-kreationer.

Modelsæt med LEGO klodser
Undslip den travle verden, og genopdag glæden ved kreativt byggeri med LEGO byggesæt til voksne. De er tilfredsstillende at bygge og fantastiske at udstille, og de er fremragende som fødselsdagsgave, julegave og personlig gave til alle, der er interesserede i modelbyggeri eller tegneseriekultur.

 • Byg din egen LEGO klodsversion af den nådesløse superskurk Carnage med LEGO Marvel Spider-Man-sættet Carnage (76199).
 • Dette projekt med 546 klodser indfanger alle det monstrøse rumvæsens autentiske detaljer – fra den lave, røde pande til de bajonetlignende tænder – og står på en robust sokkel med en stilfuld navneplade på.
 • Glæden og tilfredsheden ved et veludført arbejde vil vare ved, længe efter det fysiske byggeri af dette samlerobjekt fra Marvels filmunivers er afsluttet. Denne bygge- og udstillingsmodel af den ikoniske superskurk vil være det perfekte projekt for voksne Marvel-filmfans eller entusiastiske modelbyggere.
 • Den færdige model er over 19 cm høj, 9 cm bred og 15 cm dyb og vil være et fascinerende samtaleemne, uanset om den udstilles derhjemme eller på kontoret.
 • Denne udstillingsmodel af høj kvalitet byder på stresslindrende adspredelse for modelbyggere, i takt med at Carnage efterhånden dukker frem af LEGO klodserne.
 • Der medfølger trykt vejledning i høj kvalitet for at sikre, at du kan kaste dig ud i dette fascinerende byggeprojekt med det samme.
 • Serien af LEGO sæt, der er skabt til voksne, er designet til at give en tilfredsstillende bygge- og udstillingsoplevelse, som vil underholde enhver entusiastisk modelbygger.
 • LEGO byggesæt lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte perfekt sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Carnage
SKU
76199
EAN
5702016989687
UPC
673419345590
Dele
546
Tema
LEGO Marvel
Alder
18+ år
LEGO pris
384 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.