LEGO Bro Thors nye Asgård 76200

Bro Thors hjem i Ny Asgrd fyldt med autentiske detaljer

LEGO 76200 Bro Thor’s New Asgard - 20210702
 • 265 Dele
 • LEGO Marvel Tema
 • 76200 SKU

Giv børn det bedste inden for fantasifuld leg og kreative udstillingsmuligheder med LEGO Marvel sættet Bro Thors nye Asgård (76200). Med dette alsidige sæt kan unge superhelte fra 7 år genopleve scener fra Marvel Studios-filmen Avengers: Endgame og udspille deres egne fantastiske eventyr. Fyldt med autentiske detaljer. Denne detaljerede genskabelse af Thors utrolige hjem i Ny …

Læs mere...

Priser LEGO Bro Thors nye Asgård 76200

Lego.com LEGO.com 189 kr Se

Se flere LEGO Marvel sæt

Beskrivelse LEGO Bro Thors nye Asgård 76200

Giv børn det bedste inden for fantasifuld leg og kreative udstillingsmuligheder med LEGO Marvel sættet Bro Thors nye Asgård (76200). Med dette alsidige sæt kan unge superhelte fra 7 år genopleve scener fra Marvel Studios-filmen Avengers: Endgame og udspille deres egne fantastiske eventyr.

Fyldt med autentiske detaljer
Denne detaljerede genskabelse af Thors utrolige hjem i Ny Asgård indeholder 2 minifigurer – Bro Thor og Korg – en figur af Miek, der kan bygges, og masser af genstande og tilbehør, der kan inspirere til endeløs sjov leg, bl.a. Stormbreaker, en spillekonsol, en sofa, en tv-skærm og pizzaæsker.

 • LEGO Marvel Bro Thors nye Asgård (76200) er en gengivelse, fyldt med tilbehør, af Bro Thors hyggelige hjem fra Marvel Studios-filmen Avengers: Endgame.
 • Indeholder minifigurer af Bro Thor og Korg, en figur af Miek, der kan bygges, og masser af tilbehør, såsom øksen Stormbreaker, en spillekonsol, pizzaæsker og et tv – som inspiration til leg og udstilling.
 • Lad fans af Marvel Avengers og Thor opleve fantasifuld og sjov rolleleg baseret på Thors utrolige hjem i Ny Asgård.
 • Dette sæt, der kan bygges, leges med og udstilles, hjælper med at udvikle fantasien og de kreative færdigheder hos Marvel-filmfans fra 7 år.
 • Legesættet er over 8 cm højt, 12 cm bredt og 12 cm dybt og kan kombineres med andre LEGO Marvel byggesæt, så den sjove leg kan udvides endnu mere.
 • Alt LEGO Marvel byggelegetøj giver unge superhelte legesæt i høj kvalitet, der er designet til at rumme uendelige fantasifulde legemuligheder.
 • LEGO komponenter opfylder strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de overholder strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Bro Thors nye Asgård
SKU
76200
EAN
5702016989700
UPC
673419345538
Dele
265
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
189 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.