LEGO Captain Carter og Hydra-knuseren 76201

Ekstraordinre mech-eventyr med ikoniske Marvel-karakterer

LEGO 76201 Captain Carter & The Hydra Stomper - 20210702
 • 343 Dele
 • LEGO Marvel Tema
 • 76201 SKU

Med LEGO Marvel sættet Captain Carter og Hydra-knuseren (76201) kan unge superhelte fra 8 år genskabe eventyr fra den originale Marvel Studios-serie What If...? på Disney+, som løfter den fantasifulde leg til en helt ny dimension. Nye historier med ikoniske superheltefigurer. Når den ikoniske Marvel-skurk Red Skull stjæler tesserakten, et af universets mest kraftfulde genstande, kan …

Læs mere...

Priser LEGO Captain Carter og Hydra-knuseren 76201

Lego.com LEGO.com 189 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk 310 kr Se

Se flere LEGO Marvel sæt

Beskrivelse LEGO Captain Carter og Hydra-knuseren 76201

Med LEGO Marvel sættet Captain Carter og Hydra-knuseren (76201) kan unge superhelte fra 8 år genskabe eventyr fra den originale Marvel Studios-serie What If...? på Disney+, som løfter den fantasifulde leg til en helt ny dimension.

Nye historier med ikoniske superheltefigurer
Når den ikoniske Marvel-skurk Red Skull stjæler tesserakten, et af universets mest kraftfulde genstande, kan børn sætte Steve Rogers ind i Hydra-knuseren for at få den tilbage. Den bevægelige mech-robot er yderst bevægelig, så børn kan vride og dreje den mekaniske gigant, når den går i kamp, mens den affyrer sine 2 knopskydere mod Red Skull. Denne spændende udvidelse af det fantastiske Marvel Cinematic Universe giver børn uendelige, fantasifulde muligheder for superheltelege.

 • LEGO Marvel sættet Captain Carter og Hydra-knuseren (76201) løfter børns fantasifulde leg til en helt ny dimension og gør superhelte-eventyr fra Marvel Studios-serien What If...? på Disney+ levende.
 • Indeholder minifigurer af Captain Carter, Steve Rogers og Red Skull samt en mech-robot, der kan bygges og har 2 knopskydere og et cockpit, som kan åbnes.
 • Børn kan sætte minifiguren af Steve Rogers ind i den yderst justerbare mech-robot Hydra-knuseren, der er klar til kamp mod Marvel-skurken Red Skull, som har stjålet den kraftfulde tesserakt fra Captain Carter.
 • LEGO Marvel sættet Captain Carter og Hydra-knuseren er en fantastisk gave til børn fra 8 år, der er fans af Marvel Studios-serien What If...? på Disney+ og af Marvel-filmaction.
 • Den justerbare mech-robot er over 15 cm høj og har bevægelige lemmer. Den er perfekt til dynamisk leg og udstilling.
 • Der er mange flere LEGO Marvel mech-robotter at samle på og kombinere, så børn kan bringe filmaction med superhelte til live og inspirere deres egne uendelige og fantasifulde historier.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af høj kvalitet, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Captain Carter og Hydra-knuseren
SKU
76201
EAN
5702016989502
UPC
673419345583
Dele
343
Tema
LEGO Marvel
LEGO pris
189 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.