LEGO Batman-hætte fra klassisk tv-serie 76238

Byg og udstil en Batman-htte fra den klassiske tv-serie

lego 76238 batman haette fra klassisk tv serie
 • 372 Dele
 • LEGO Batman Tema
 • 76238 SKU

Fordyb dig i et berigende byggeprojekt, når du genskaber den uforglemmelige stil fra den klassiske tv-serie om Batman. LEGO DC Batman-hætte fra klassisk tv-serie (76238) er skabt specielt til voksne fans. Den giver en tilfredsstillende byggeoplevelse og er en iøjnefaldende udstillingsgenstand. Ikonisk Batman-hjelm, der kan bygges og udstilles. Denne gengivelse i LEGO klodser af den karakteristiske …

Læs mere...

Priser LEGO Batman-hætte fra klassisk tv-serie 76238

Lego.com LEGO.com 384 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 510 kr Se

Se flere LEGO Batman sæt

Beskrivelse LEGO Batman-hætte fra klassisk tv-serie 76238

Fordyb dig i et berigende byggeprojekt, når du genskaber den uforglemmelige stil fra den klassiske tv-serie om Batman. LEGO DC Batman-hætte fra klassisk tv-serie (76238) er skabt specielt til voksne fans. Den giver en tilfredsstillende byggeoplevelse og er en iøjnefaldende udstillingsgenstand.

Ikonisk Batman-hjelm, der kan bygges og udstilles
Denne gengivelse i LEGO klodser af den karakteristiske hætte, som den berømte tv-udgave af den kappeklædte hævner var iført, vil helt sikkert tiltrække sig opmærksomhed og beundring, uanset hvor den stilles frem. Den robuste, aftagelige base er forsynet med en informationsplade, og denne bemærkelsesværdige model vil være en kilde til stor fornøjelse og tilfredshed, længe efter den er bygget færdig.

 • LEGO DC Batman-hætte fra klassisk tv-serie (76238) er specieldesignet til voksne fans og indfanger den karakteristiske stil fra den elskede tv-serie.
 • Denne autentiske gengivelse i LEGO klodser af den ikoniske Batman-hjelm omfatter 372 elementer og har en robust base med faktaplade på.
 • Tag en pause fra hverdagen, og giv dig hen til et fordybende byggeprojekt – du kan nyde glæden og tilfredsheden ved den færdige model, længe efter at det fysiske arbejde er afsluttet.
 • Denne iøjnefaldende udstillingsmodel, der kan bygges, vil være en fantastisk fødselsdagsgave, julegave eller personlig hilsen til voksne Batman-fans og entusiastiske modelbyggere.
 • Denne fængslende model er over 19 cm høj, 10 cm bred og 12 cm dyb og vil være et naturligt samtaleemne, uanset om den udstilles derhjemme eller på kontoret.
 • Indeholder brugervenlig vejledning af høj kvalitet, så du kan kaste dig ud i dette fascinerende byggeprojekt, så snart æsken er åbnet.
 • Sortimentet af LEGO sæt, der er skabt til voksne, er designet til at give en tilfredsstillende bygge- og udstillingsoplevelse, som vil underholde enhver entusiastisk modelbygger.
 • LEGO byggesæt lever op til strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er ensartede, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Batman-hætte fra klassisk tv-serie
SKU
76238
EAN
5702017072449
Dele
372
Tema
LEGO Batman
Alder
18+ år
LEGO pris
384 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.