LEGO DC Batman Batmobile-Tumbler: Opgør med Scarecrow 76239

Pansret Tumbler-Batmobile fra Batman-filmene

lego 76239 dc batman batmobile tumbler opgor med scarecrow
 • 422 Dele
 • LEGO Batman Tema
 • 76239 SKU

LEGO DC Batman Batmobile-Tumbler: Opgør med Scarecrow (76239) giver børn turboladet superheltestil og action mellem hænderne. Den ultimative pansrede maskine til forbryderjagt. Den kraftfulde Tumbler-Batmobile fra Dark Knight-trilogien af Batman-film er en af filmhistoriens mest ikoniske, kampklare køretøjer. Taget kan åbnes og giver adgang til fører- og passagersæderne samt kontrolpanelet. Forrest på køretøjet sidder 2 knopskydere. …

Læs mere...

Priser LEGO DC Batman Batmobile-Tumbler: Opgør med Scarecrow 76239

Alternate.dk Alternate.dk -6% 327 kr Se
Lego.com LEGO.com 349 kr Se

Se flere LEGO Batman sæt

Beskrivelse LEGO DC Batman Batmobile-Tumbler: Opgør med Scarecrow 76239

LEGO DC Batman Batmobile-Tumbler: Opgør med Scarecrow (76239) giver børn turboladet superheltestil og action mellem hænderne.

Den ultimative pansrede maskine til forbryderjagt
Den kraftfulde Tumbler-Batmobile fra Dark Knight-trilogien af Batman-film er en af filmhistoriens mest ikoniske, kampklare køretøjer. Taget kan åbnes og giver adgang til fører- og passagersæderne samt kontrolpanelet. Forrest på køretøjet sidder 2 knopskydere. Der er endda plads til at opbevare batarangen. Der medfølger 2 minifigurer: Batman, med en batarang, gribekrogsskyder og alternativt "mareridts"-hoved, og Scarecrow, med en knopskyder og beholder med giftig frygtgas. Når dagens actionfyldte kampe er ovre, ser den seje Tumbler-Batmobile fantastisk ud stående fremme på et barns værelse.

 • LEGO DC Batman Batmobile-Tumbler: Opgør med Scarecrow (76239) giver børn turboladet superheltestil og action mellem hænderne med den superseje, pansrede Tumbler-Batmobile.
 • Indeholder en Tumbler-Batmobile, der kan bygges, samt minifigurer af Batman og Scarecrow med våben. Batman har et alternativt "mareridts"-hoved, der giver inspiration til endnu flere legemuligheder.
 • Unge actionhelte kan drøne gennem GOTHAM CITY i den ultimative, pansrede kampmaskine og kæmpe mod en ikonisk skurk fra Batman-filmene.
 • Byggesættet med Tumbleren vil være en fantastisk fødselsdagsgave eller julegave til fans af Batman og cool biler fra 8 år.
 • Køretøjet er over 7 cm højt, 19 cm langt og 12 cm bredt og er nemt at kombinere med andre LEGO DC Batman-sæt.
 • LEGO DC Batman-legesæt omfatter seje figurer, fartøjer, gadgets og våben, og de giver børn superhelte-action mellem hænderne, så de kan nyde endeløse fantasifulde eventyr.
 • LEGO komponenter opfylder strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de overholder strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO DC Batman Batmobile-Tumbler: Opgør med Scarecrow
SKU
76239
EAN
5702017100098
Dele
422
Tema
LEGO DC
LEGO pris
349 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.