LEGO Batmobile-Tumbler 76240

Bygge- og udstillingsmodel af Tumbler-Batmobile

LEGO 76240 Tumbler - 20210831
 • 2049 Dele
 • LEGO Batman Tema
 • 76240 SKU

LEGO DC Batman-sættet Batmobile-Tumbler (76240) tester dine byggeevner og genskaber stilen i et af filmhistoriens mest ikoniske køretøjer. Den ultimative pansrede maskine til forbryderjagt. Den imponerende bygge- og udstillingsmodel af Tumbleren fra Dark Knight-trilogien af Batman-film har et tag, der kan åbnes og giver adgang til fører- og passagersæderne samt kontrolpanelet. Der medfølger minifigurer af Batman …

Læs mere...

Priser LEGO Batmobile-Tumbler 76240

Proshop.dk Proshop.dk -40% 1 259 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk -29% 1 499 kr Se
Legen.dk Legen.dk -19% 1 699 kr Se
LEGO.com LEGO.com 2 099 kr Se

Se flere LEGO Batman sæt

Beskrivelse LEGO Batmobile-Tumbler 76240

LEGO DC Batman-sættet Batmobile-Tumbler (76240) tester dine byggeevner og genskaber stilen i et af filmhistoriens mest ikoniske køretøjer.

Den ultimative pansrede maskine til forbryderjagt
Den imponerende bygge- og udstillingsmodel af Tumbleren fra Dark Knight-trilogien af Batman-film har et tag, der kan åbnes og giver adgang til fører- og passagersæderne samt kontrolpanelet. Der medfølger minifigurer af Batman og Jokeren med en stand. Den færdige model ser flot ud på sin robuste base, og din gengivelse af Tumbleren vil sprede glæde, længe efter den fysiske byggeproces er færdig.

LEGO sæt til voksne
Genopdag glæden ved kreativt byggeri med LEGO byggesæt til voksne. LEGO sæt til voksne er tilfredsstillende at bygge og fantastiske at udstille, og de er perfekte som fødselsdagsgave, julegave eller som en personlig hilsen til enhver modelbygger eller fan af tegneseriekultur.

 • Byg og udstil en af filmhistoriens mest ikoniske køretøjer med LEGO DC Batman-sættet Batmobile-Tumbler (76240) – en fængslende LEGO model skabt til voksne.
 • Indeholder en Tumbler-Batmobile, der kan bygges, en stand samt minifigurer af Batman og Jokeren.
 • Denne pansrede maskine til forbryderjagt er et Batman-samlerobjekt, der vil give dig stor tilfredshed, længe efter det fysiske, kreative arbejde er afsluttet.
 • Hvis du er en voksen Batman-fan eller entusiastisk modelbygger, vil dette køretøj være det perfekte bygge- og udstillingsprojekt for dig.
 • Køretøjet er over 16 cm højt, 45 cm langt og 25 cm bredt og er nemt at kombinere med andre LEGO DC Batman-sæt.
 • Denne samleregnede udstillingsmodel rummer en stresslindrende virkelighedsflugt, mens 2.049 LEGO klodser langsomt forvandles til den spektakulære Tumbler.
 • Du kan kaste dig ud i dette fascinerende byggeprojekt med det samme, takket være den medfølgende trykte vejledning i høj kvalitet.
 • Sortimentet af LEGO sæt, der er skabt til voksne, er designet til at give en tilfredsstillende bygge- og udstillingsoplevelse, som vil underholde enhver entusiastisk modelbygger.
 • LEGO byggesæt lever op til strenge branchestandarder for kvalitet for at sikre, at de er ensartede, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Batmobile-Tumbler
SKU
76240
UPC
673419350914
Dele
2049
Tema
LEGO DC
Alder
18+ år
LEGO pris
2 100 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.