LEGO Hogwarts: Mødet med Fluffy 76387

Sjælden

Hogwarts-eventyr med Fluffy, hunden med 3 hoveder

lego 76387 hogwarts modet med fluffy
 • 397 Dele
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 76387 SKU

Unge hekse og troldmænd kan nyde timevis af magisk sjov med LEGO Harry Potter sættet Hogwarts: Mødet med Fluffy (76387). Dette legesæt, der kan ombygges i det uendelige, rummer yndlingsfigurer, velkendte steder og en 3-hovedet hund, der sikrer 3 gange så meget sjov! Autentiske Hogwarts-eventyr med Fluffy. Giv børn Harry Potter-magi mellem hænderne med 3 populære …

Læs mere...

Priser LEGO Hogwarts: Mødet med Fluffy 76387

Dette produkt er udsolgt

Se flere LEGO Harry Potter sæt

Beskrivelse LEGO Hogwarts: Mødet med Fluffy 76387

Unge hekse og troldmænd kan nyde timevis af magisk sjov med LEGO Harry Potter sættet Hogwarts: Mødet med Fluffy (76387). Dette legesæt, der kan ombygges i det uendelige, rummer yndlingsfigurer, velkendte steder og en 3-hovedet hund, der sikrer 3 gange så meget sjov!

Autentiske Hogwarts-eventyr med Fluffy
Giv børn Harry Potter-magi mellem hænderne med 3 populære minifigurer – Harry Potter, Ron Weasley og Hermione Granger – samt Fluffy, den gigantiske Hogwarts-hund med 3 hoveder. Fluffys ben kan placeres i mange stillinger, og hvert af de 3 bevægelige hoveder har et forskelligt udtryk. Sættet omfatter 5 separate moduler, der kan sættes valgfrit sammen: et stort rum med faldlem, rum til at øve magi, tagtop, balkonværelse og et rum med djævleslynge-plantens fangarme. Der er også andre overraskelser: en eksklusiv, gylden jubilæums-minifigur af Hermione Granger, 2 vilkårlige fliser med troldmandskort og muligheden for at tilføje flere rum og dermed skabe en komplet model af Hogwarts-slottet.

 • LEGO Harry Potter Hogwarts: Mødet med Fluffy (76387) rummer alt, hvad en Harry Potter-fan kunne ønske sig: populære figurer, kendte Hogwarts-steder og en spændende, 3-hovedet hund.
 • Indeholder minifigurer af Harry Potter, Hermione Granger og Ron Weasley, en gigantisk hund med 3 hoveder samt 5 moduler, der kan bygges, og autentisk tilbehør, bl.a. en magisk harpe.
 • Dette alsidige og detaljerige Harry Potter-legesæt kan ombygges i det uendelige, og hver ny opstilling fører til nye magiske eventyr med Fluffy, den store, justerbare hund med 3 hoveder.
 • En fortryllende gave til fødselsdag, jul eller andre anledninger, der vil tryllebinde unge hekse og troldmænd fra 8 år.
 • Sættet er over 30 cm højt, 19 cm bredt og 7 cm dybt, og det er nemt at kombinere med andre LEGO Harry Potter sæt.
 • Dette legetøj indgår i en serie af autentisk detaljerede modulære sæt, som børn kan bygge, kombinere og omarrangere og dermed skabe deres egen model af Hogwarts-slottet.
 • Indeholder en eksklusiv, gylden minifigur af Hermione Granger som hyldest til 20 års magi med LEGO Harry Potter. Omfatter også 2 vilkårlige fliser med troldmandskort, som børn kan samle på (16 i alt).
 • LEGO Harry Potter legetøj indeholder populære figurer, fantastiske væsner samt velkendte steder fra de populære film. De er ideelle som gaver til børn, der gerne vil tage del i filmenes magi.
 • LEGO byggesæt lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte perfekt sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Hogwarts: Mødet med Fluffy
SKU
76387
EAN
5702016912968
UPC
673419341776
Dele
397
Tema
LEGO Harry Potter
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
349 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.