LEGO 76390 Harry Potter julekalender

Det mest magiske julekalender!

lego 76390 harry potter julekalender
 • 274 Dele
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 76390 SKU

Giv fans af Harry Potter™ den ultimative magiske nedtælling til jul med denne LEGO® Harry Potter julekalender (76390), der indeholder en gave til hver dag. Hver af de 24 låger skjuler et stykke legetøj, der kan bygges, udstilles og leges med. Indeholder minifigurer af Harry Potter™, Ron Weasley™, Hermione Granger™, Draco Malfoy™, Dudley Dursley og Griphook …

Læs mere...

Priser LEGO 76390 Harry Potter julekalender

Computersalg.dk Computersalg.dk -8% 249 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -7% 250 kr Se
Lego.com LEGO.com 270 kr Se

Se flere LEGO Harry Potter sæt

Beskrivelse LEGO 76390 Harry Potter julekalender

 • Giv fans af Harry Potter den ultimative magiske nedtælling til jul med denne LEGO Harry Potter julekalender (76390), der indeholder en gave til hver dag. Hver af de 24 låger skjuler et stykke legetøj, der kan bygges, udstilles og leges med.
 • Indeholder minifigurer af Harry Potter, Ron Weasley, Hermione Granger, Draco Malfoy, Dudley Dursley og Griphook samt modeller, der kan bygges, f.eks. boksen med guld i Gringotts-banken. Omfatter også 2 fliser med troldmandskort.
 • På den store dag kan børn kombinere alle tingene og genskabe Harrys fantastiske rejse fra Ligustervænget til Hogwarts, og de kan udspille deres egne fortryllende eventyr.
 • Denne fortryllende Harry Potter-julekalender er en ideel gave op til jul til enhver ung heks eller troldmand fra 7 år – med 24 dages overraskelser og fantasifuldt sjov, der varer hele året rundt.
 • De 24 gaver i denne specialjulekalender er nemme at kombinere med alle andre LEGO Harry Potter-sæt for at sætte gang i kreativt byggeri, fantasifuld leg og imponerende udstillinger.
 • Legeoplevelser, der kan bygges, bl.a. Hogwarts-breve, der ankommer gennem Dursley-familiens pejs, frokost ved et bord i storsalen og en bagagevogn med Hedvig og Harrys skolesager.
 • Bag låge nr. 24 er en farverig spinner, der låser op for spændingen i det sjove brætspil, som er trykt på kalenderen.
 • LEGO Harry Potter legetøj indeholder yndlingsfigurer, fantastiske væsner samt velkendte steder fra de populære film. De er ideelle gaver til alle børn, der gerne vil være en del af filmenes magi.
 • LEGO byggesæt opfylder strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible, passer perfekt sammen og er nemme at skille ad hver gang – og sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Harry Potter julekalender
SKU
76390
EAN
5702016913804
Dele
274
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
270 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.