LEGO Fawkes, Dumbledores føniks 76394

Klodsbygget version af fniksen Fawkes med "flyvende" vinger

lego 76394 fawkes dumbledores foniks
 • 597 Dele
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 76394 SKU

LEGO Harry Potter sættet Fawkes, Dumbledores føniks (76394) er en realistisk model af den ikoniske føniks fra Harry Potter-filmene, som børn kan udstille – og "flyve med" – så de kan imponere alle vennerne. Byg selv-udgave af føniksen Fawkes med "flyvende" vinger. Denne LEGO klodsmodel med 597 elementer genskaber de brændende fjer, det kraftfulde næb og …

Læs mere...

Priser LEGO Fawkes, Dumbledores føniks 76394

Lego.com LEGO.com 244 kr Se

Se flere LEGO Harry Potter sæt

Beskrivelse LEGO Fawkes, Dumbledores føniks 76394

LEGO Harry Potter sættet Fawkes, Dumbledores føniks (76394) er en realistisk model af den ikoniske føniks fra Harry Potter-filmene, som børn kan udstille – og "flyve med" – så de kan imponere alle vennerne.

Byg selv-udgave af føniksen Fawkes med "flyvende" vinger
Denne LEGO klodsmodel med 597 elementer genskaber de brændende fjer, det kraftfulde næb og den yndefulde flyvning, som kendetegner føniksen Fawkes. Modellen er berigende at bygge og imponerende at udstille, og den har også realistiske vinger, der bevæger sig. Børn skal bare dreje håndtaget bagpå for at få de leddelte vinger til at bevæge sig yndefuldt op og ned og dermed fremhæve Fawkes' fulde vingefang på over 35 cm. Samlermodellen står på en robust stand og ledsages af en LEGO minifigur af Albus Dumbledore sammen med en mindre Fawkes-figur.

 • Harry Potter-fans vil blive tryllebundet af denne LEGO model af Fawkes, Dumbledores føniks (76394). Modellen omfatter imponerende detaljer og en mekanisme, der får de leddelte vinger til at bevæge sig yndefuldt op og ned.
 • Denne autentiske gengivelse viser føniksen Fawkes på en robust base med et håndtag bagpå, der styrer vingerne. Indeholder også en LEGO minifigur af Albus Dumbledore og en mindre Fawkes-figur.
 • Ved at dreje håndtaget bagtil betjenes en mekanisme, som fører vingerne op og ned, så de smart designede led giver et realistisk baskende indtryk.
 • Hvis du er på udkig efter en særlig gave til en Harry Potter-fan, vil enhver fra 10 år blive betaget af denne detaljerede, bevægelige udstillingsmodel af føniksen Fawkes.
 • Denne mekaniske model af Fawkes har et vingefang på over 35 cm og måler over 24 cm fra næb til hale. Det er en imponerende udstillingsgenstand, der helt sikkert vil tiltrække sig opmærksomhed.
 • De leddelte, bevægelige vinger drives udelukkende af en håndbetjent mekanisme bag på legetøjet – intet behov for batterier.
 • Klar vejledning sikrer en berigende byggeoplevelse og en stor følelse af tilfredshed og varig glæde over det færdige resultat.
 • LEGO Harry Potter legetøj indeholder yndlingsfigurer, fantastiske væsner samt velkendte steder fra de populære film. De er ideelle som gaver til børn, der gerne vil føle sig som en del af filmenes magi.
 • LEGO byggesæt lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte perfekt sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til krævende internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Fawkes, Dumbledores føniks
SKU
76394
EAN
5702016971651
UPC
673419344883
Dele
597
Tema
LEGO Harry Potter
LEGO pris
244 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.