LEGO Koenigsegg Jesko 76900

Kopi af hyperbilen Koenigsegg Jesko til fans af hurtige biler

lego 76900 koenigsegg jesko
 • 280 Dele
 • LEGO Speed Champions Tema
 • 76900 SKU

Børn og bilentusiaster vil elske LEGO Speed Champions modellen Koenigsegg Jesko (76900). Dette detaljerede modellegetøj indfanger essensen af virkelighedens svenske hyperbil med sit avancerede aerodynamiske design, der gør den i stand til at køre hæsblæsende 480 km/t på banen. Børn kan udforske køretøjet, mens de bygger, og derefter udstille bilen eller køre spændende og actionfyldte …

Læs mere...

Priser LEGO Koenigsegg Jesko 76900

Proshop.dk Proshop.dk -44% 124 kr Se
Legen.dk Legen.dk -28% 159 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -18% 180 kr Se
LEGO.com LEGO.com 220 kr Se

Se flere LEGO Speed Champions sæt

Beskrivelse LEGO Koenigsegg Jesko 76900

Børn og bilentusiaster vil elske LEGO Speed Champions modellen Koenigsegg Jesko (76900). Dette detaljerede modellegetøj indfanger essensen af virkelighedens svenske hyperbil med sit avancerede aerodynamiske design, der gør den i stand til at køre hæsblæsende 480 km/t på banen. Børn kan udforske køretøjet, mens de bygger, og derefter udstille bilen eller køre spændende og actionfyldte racerløb.

Realistiske detaljer
Denne samlermodel omfatter et bredt chassis, som giver plads til et cockpit med 2 sæder og endnu flere autentiske detaljer. Og med en minifigur af en Koenigsegg-kører, komplet med racerdragt, sikkerhedshjelm og skruenøgle, er der masser af inspiration til fantasifuld leg.

Genskab drama fra racerbanen
LEGO Speed Champions byggesæt giver børn og bilfans mulighed for at samle og konstruere miniversioner af verdens fedeste og mest kendte biler. Disse køretøjer er perfekte at udstille og er også gode til spændende racerløb mod andre biler fra Speed Champions-sortimentet.

 • Den spektakulære LEGO Speed Champions model Koenigsegg Jesko (76900) er fyldt med autentiske detaljer. Et perfekt legesæt til alle, der elsker cool sportsvogne og spændende racerløb med masser af action.
 • Hvad er der i æsken? Alt hvad du skal bruge for at bygge en imponerende model af en Koenigsegg Jesko, samt en Koenigsegg-racerkører.
 • Børn kan udforske opbygningen af virkelighedens Koenigsegg Jesko-hyperbil, mens de bygger denne realistiske model. Derefter kan de udstille den eller bruge den til spændende og actionfyldte Speed Champions-racerløb med vennerne.
 • Dette modelbilsæt fra LEGO Speed Champions med 280 elementer vil være en fremragende gave til fødselsdag eller andre anledninger til børn fra 7 år og til alle, der elsker seje biler.
 • Modellen af Koenigsegg Jesko er over 4 cm høj, 15 cm lang og 7 cm bred. Og det brede 8-knops chassis giver plads til 2 minifigurer og endnu flere autentiske detaljer.
 • Dette legesæt med en modelbil bruger ingen batterier. Det drives udelukkende af børns fantasi – så de actionfyldte racerløb stopper aldrig!
 • Køber du dette sæt til en, der ikke har erfaring med LEGO byggesæt? Ikke noget problem – der medfølger enkel og trinvis byggevejledning.
 • Byggesæt fra LEGO Speed Champions giver dig mulighed for at udforske nogle af verdens mest spændende biler. De robuste modeller af høj kvalitet er fremragende at udstille og er velegnede til fantasifuld leg.
 • LEGO klodser har levet op til strenge branchestandarder siden 1958, hvilket sikrer, at de altid er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at skille ad hver gang.
 • Byggelegetøj fra LEGO Speed Champions testes omhyggeligt for at sikre, at alle legesæt lever op til strenge sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Koenigsegg Jesko
SKU
76900
EAN
5702016912371
UPC
673419338882
Dele
280
Tema
LEGO Speed Champions
LEGO pris
220 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.