LEGO Toyota GR Supra 76901

Kopi af Toyota GR Supra til racerlbsaction og udstilling

lego 76901 toyota gr supra
 • 299 Dele
 • LEGO Speed Champions Tema
 • 76901 SKU

LEGO Speed Champions Toyota GR Supra (76901) giver børn og bilentusiaster i alle aldre mulighed for at samle på, bygge og udforske en af verdens mest ikoniske og højtydende sportsvogne. Den autentiske kopi er fyldt med realistiske detaljer og rummer en fordybende byggeoplevelse. Den er perfekt til at have stående fremme og fantastisk til oktanfyldte …

Læs mere...

Priser LEGO Toyota GR Supra 76901

Proshop.dk Proshop.dk -50% 110 kr Se
Legen.dk Legen.dk -28% 159 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk -18% 180 kr Se
LEGO.com LEGO.com 220 kr Se

Se flere LEGO Speed Champions sæt

Beskrivelse LEGO Toyota GR Supra 76901

LEGO Speed Champions Toyota GR Supra (76901) giver børn og bilentusiaster i alle aldre mulighed for at samle på, bygge og udforske en af verdens mest ikoniske og højtydende sportsvogne. Den autentiske kopi er fyldt med realistiske detaljer og rummer en fordybende byggeoplevelse. Den er perfekt til at have stående fremme og fantastisk til oktanfyldte racerløb!

Inspirerende detaljer
Dette billegetøj er perfekt til samlingen og hart et bredt chassis, der giver plads til en 2-sæders førerkabine og mange autentiske detaljer. Der er også en minifigur af en Toyota-kører, komplet med racerdragt, hjelm og skruenøgle, så er der masser af inspiration til fantasifuld leg i høj fart.

Iøjnefaldende modeller med succes på racerbanen
LEGO Speed Champions byggesæt er miniversioner af verdens førende og bedst kendte biler. De er perfekte at udstille, men også fantastiske til spændende og actionfyldte racerløb mod andre køretøjer fra Speed Champions-sortimentet.

 • Her er en chance for at eje en autentisk detaljeret LEGO kopi af den legendariske Toyota GR Supra. Et perfekt legesæt til drenge og piger fra 7 år og til alle med en passion for ikoniske sportsvogne.
 • Hvad er der i æsken? Den indeholder alt, hvad der skal bruges til at bygge en samlermodel af Toyota GR Supra, samt en kører-minifigur med Toyota-racerdragt, hjelm og skruenøgle.
 • Børn og bilentusiaster kan udforske, hvordan virkelighedens Toyota GR Supra er opbygget, imens de bygger, og derefter udstille deres kreation eller køre mod vennerne i spændende og actionfyldste Speed Champions-racerløb.
 • LEGO Speed Champions byggesættet Toyota GR Supra (76901) med 299 elementer rummer en spændende byggeoplevelse og vil være en fantastisk gave til alle, der har en passion for højtydende biler.
 • Toyota GR Supra-kopien er over 4 cm høj, 16 cm lang og 7 cm bred. Med sit brede 8-knops chassis har den plads til 2 minifigurer og masser af autentiske detaljer.
 • Dette bilsæt bruger ingen batterier. Det drives udelukkende af børns fantasi – så der er dømt nonstop racerløb!
 • Indeholder brugervenlig, trinvis byggevejledning.
 • LEGO Speed Champions sæt giver børn og bilfans mulighed for at udforske nogle af verdens mest spændende biler med kopimodeller i høj kvalitet, der er fantastiske til at lege racerløb og udstille i hjemmet.
 • LEGO klodser har levet op til branchens højeste standarder siden 1958, hvilket sikrer, at de altid er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at skille ad hver gang.
 • LEGO Speed Champions byggelegetøj testes omhyggeligt for at sikre, at alle legesæt lever op til strenge sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Toyota GR Supra
SKU
76901
EAN
5702016912470
UPC
673419338899
Dele
299
Tema
LEGO Speed Champions
LEGO pris
220 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.