LEGO McLaren Elva 76902

Model af McLaren Elva-sportsvogn til leg og udstilling

lego 76902 mclaren elva
 • 263 Dele
 • LEGO Speed Champions Tema
 • 76902 SKU

LEGO Speed Champions byggesættet McLaren Elva (76902) giver børn og bilentusiaster mulighed for at bygge og udforske en af verdens mest eksklusive sportsvogne og føje den til samlingen. Denne detaljerede kopi er imponerende fra alle vinkler og rummer en fordybende byggeoplevelse. Den er perfekt at udstille og fantastisk til super-aerodynamisk og actionfyldt racerløb! Præcis som i …

Læs mere...

Priser LEGO McLaren Elva 76902

Alternate.dk Alternate.dk -9% 115 kr Se
Lego.com LEGO.com 126 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 151 kr Se

Se flere LEGO Speed Champions sæt

Beskrivelse LEGO McLaren Elva 76902

LEGO Speed Champions byggesættet McLaren Elva (76902) giver børn og bilentusiaster mulighed for at bygge og udforske en af verdens mest eksklusive sportsvogne og føje den til samlingen. Denne detaljerede kopi er imponerende fra alle vinkler og rummer en fordybende byggeoplevelse. Den er perfekt at udstille og fantastisk til super-aerodynamisk og actionfyldt racerløb!

Præcis som i virkeligheden
Denne modelbil til samlingen omfatter et bredt chassis, som giver plads til et åbent cockpit med 2 sæder og mange flere autentiske detaljer. Og med en minifigur af en McLaren-kører, komplet med racerdragt, racerhjelm og skruenøgle, er der masser af inspiration til fantasifuld leg.

En hyldest til fart og innovation
Byggesæt fra LEGO Speed Champions indeholder miniversioner af verdens fedeste og mest kendte biler. Disse køretøjer er perfekte at udstille og er også gode til spændende racerløb mod andre legetøjsbiler fra Speed Champions-sortimentet.

 • Et spektakulært legetøjssæt med en smukt detaljeret kopi af den ultra-eksklusive McLaren Elva. Perfekt til børn og enhver med en passion for højtydende biler.
 • Hvad er der i æsken? Dette sæt med en legetøjsbil rummer alt, hvad du behøver for at bygge din egen samlermodel af McLaren Elva, samt en minifigur af en McLaren-kører med racerdragt, racerhjelm og skruenøgle.
 • Børn og bilentusiaster kan udforske opbygningen af virkelighedens McLaren Elva, mens de bygger, og bagefter kan de udstille den eller sætte den op mod mod andre legetøjsbiler fra Speed Champions-sortimentet.
 • LEGO Speed Champions legesættet McLaren Elva (76902) med 263 elementer vil være en fremragende gave til fødselsdag eller andre anledninger til børn fra 7 år og til bilentusiaster i alle aldre.
 • McLaren Elva er over 4 cm høj, 16 cm lang og 7 cm bred. Og det brede 8-knops chassis giver plads til et 2-sæders åbent cockpit og masser af autentiske detaljer på karrosseriet.
 • Bruger ingen batterier. Denne legetøjsbil drives udelukkende af børns fantasi – så de actionfyldte racerløb stopper aldrig!
 • Indeholder enkel og trinvis byggevejledning, så børn og voksne kan bygge i deres eget tempo.
 • LEGO Speed Champions sæt giver børn og bilfans mulighed for at udforske nogle af verdens mest spændende biler med autentiske kopimodeller, der er fremragende til at lege racerløb og velegnede til at udstille.
 • LEGO klodser har levet op til strenge branchestandarder siden 1958, hvilket sikrer, at de altid er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at skille ad hver gang.
 • Byggelegetøj fra LEGO Speed Champions testes omhyggeligt for at sikre, at alle legesæt lever op til strenge sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO McLaren Elva
SKU
76902
EAN
5702016912487
UPC
673419338905
Dele
263
Tema
LEGO Speed Champions
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.