LEGO Chevrolet Corvette C8.R-racerbil og 1969 Chevrolet Corvette 76903

Gr klar til actionfyldte racerlb med 2 legendariske Chevroletter

lego 76903 chevrolet corvette c8 r racerbil og 1968 chevrolet corvette
 • 512 Dele
 • LEGO Speed Champions Tema
 • 76903 SKU

LEGO Speed Champions sættet Chevrolet Corvette C8.R-racerbil og 1969 Chevrolet Corvette (76903) vil være en perfekt gave til fans af højtydende biler. Børn og bilentusiaster kan udforske 2 banebrydende Corvetter fra forskellige tidsaldre og føje dem til samlingen. Disse episke biler er fyldt med realistiske detaljer, sjove at bygge, fremragende at udstille og fantastiske at …

Læs mere...

Priser LEGO Chevrolet Corvette C8.R-racerbil og 1969 Chevrolet Corvette 76903

Lego.com LEGO.com 244 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 255 kr Se

Se flere LEGO Speed Champions sæt

Beskrivelse LEGO Chevrolet Corvette C8.R-racerbil og 1969 Chevrolet Corvette 76903

LEGO Speed Champions sættet Chevrolet Corvette C8.R-racerbil og 1969 Chevrolet Corvette (76903) vil være en perfekt gave til fans af højtydende biler. Børn og bilentusiaster kan udforske 2 banebrydende Corvetter fra forskellige tidsaldre og føje dem til samlingen. Disse episke biler er fyldt med realistiske detaljer, sjove at bygge, fremragende at udstille og fantastiske at køre racerløb med!

Præcis som i virkeligheden
Køretøjerne i dette Speed Champions-legesæt har et bredt chassis, som giver plads til et cockpit med 2 sæder og endnu flere autentiske detaljer. Og med 2 minifigurer af Chevrolet-kørere, der er gearet op og klar til afgang, er scenen sat til legendarisk action på racerbanen.

De bedste sæt med racerbiler!
LEGO Speed Champions sæt indeholder autentiske kopier af verdens mest innovative og bedst kendte biler. Disse samlermodeller er perfekte at udstille og er også gode til spændende racerløb mod andre køretøjer fra Speed Champions-sortimentet.

 • LEGO Speed Champions legesættet Chevrolet Corvette C8.R-racerbil og 1969 Chevrolet Corvette (76903) er perfekt til børn og alle, der elsker højtydende biler og drama på racerbanen.
 • Hvad er der i æsken? Alt hvad du behøver for at bygge en cool model af Chevrolet Corvette C8.R-racerbilen fra 2020 og af Chevrolet Corvette fra 1969, samt 2 kørerminifigurer med racerdragter, hjelme og en skruenøgle.
 • Børn og bilentusiaster kan udforske opbygningen af 2 af virkelighedens Corvetter, mens de bygger, og bagefter kan de udstille dem eller udspille episke Speed Champions-racerløb.
 • Dette LEGO Speed Champions legesæt med 512 elementer vil være en fremragende gave til fødselsdag, jul eller andre anledninger til drenge og piger fra 7 år og til fans af højtydende biler.
 • Begge legetøjsracerbiler har den ideelle størrelse at lege med derhjemme eller på farten. Corvette C8.R-modellen er over 4 cm høj, 16 cm lang og 7 cm bred.
 • Dette legesæt bruger ingen batterier – det drives udelukkende af børns fantasi, så der er ikke brug for et pitstop!
 • Indeholder enkel og trinvis byggevejledning til begge modeller, så børn og voksne kan cruise gennem den fantastiske byggeoplevelse i deres eget tempo.
 • LEGO Speed Champions sæt giver børn og bilfans mulighed for at udforske nogle af verdens mest spændende biler med autentiske kopimodeller, der er fremragende til at lege racerløb og velegnede til at udstille.
 • LEGO klodser har levet op til strenge branchestandarder siden 1958, hvilket sikrer, at de altid er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at skille ad hver gang.
 • Byggelegetøj fra LEGO Speed Champions testes omhyggeligt for at sikre, at alle legesæt lever op til strenge sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Chevrolet Corvette C8.R-racerbil og 1969 Chevrolet Corvette
SKU
76903
EAN
5702016912494
UPC
673419338912
Dele
512
Tema
LEGO Speed Champions
LEGO pris
244 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.