LEGO Mopar Dodge//SRT Top Fuel-dragster og 1970 Dodge Challenger T/A 76904

2 utroligt Dodge-legetjsbiler til actionfyldte racerlb!

lego 76904 mopar dodge srt top fuel dragster og 1970 dodge challenger t a
 • 627 Dele
 • LEGO Speed Champions Tema
 • 76904 SKU

Fans af hurtige biler vil elske LEGO Speed Champions byggesættet Mopar Dodge//SRT Top Fuel-dragster og 1970 Dodge Challenger T/A (76904). De fantastiske kopimodeller er fyldt med realistiske detaljer, giver en berigende byggeoplevelse, er fremragende at udstille og fantastiske at køre racerløb med. Det sjove ligger i detaljerne!. De samlervenlige legetøjsbiler i dette legesæt har et bredt …

Læs mere...

Priser LEGO Mopar Dodge//SRT Top Fuel-dragster og 1970 Dodge Challenger T/A 76904

Lego.com LEGO.com 349 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 499 kr Se

Se flere LEGO Speed Champions sæt

Beskrivelse LEGO Mopar Dodge//SRT Top Fuel-dragster og 1970 Dodge Challenger T/A 76904

Fans af hurtige biler vil elske LEGO Speed Champions byggesættet Mopar Dodge//SRT Top Fuel-dragster og 1970 Dodge Challenger T/A (76904). De fantastiske kopimodeller er fyldt med realistiske detaljer, giver en berigende byggeoplevelse, er fremragende at udstille og fantastiske at køre racerløb med.

Det sjove ligger i detaljerne!
De samlervenlige legetøjsbiler i dette legesæt har et bredt chassis, som giver plads til masser af cool detaljer. Og med 2 minifigurer af kørere iført Dodge-dragter og racerhjelme er der lagt op til episk drama på racerbanen!

Genskab løbsdagens action!
LEGO Speed Champions sæt indeholder miniversioner af verdens mest kendte og højtydende biler. Børn og bilentusiaster kan bygge, udstille og samle på deres yndlingskøretøjer, eller de kan invitere venner til spændende racerløb mod andre modeller fra Speed Champions-sortimentet.

 • Det spektakulære byggesæt LEGO Speed Champions Mopar Dodge//SRT Top Fuel-dragster og 1970 Dodge Challenger T/A (76904) er perfekt til alle, der elsker ekstraordinære biler og spændende, actionfyldte racerløb.
 • Hvad er der i æsken? Alt hvad du behøver for at bygge dine egne kopier af Mopar Dodge//SRT Top Fuel-dragster og 1970 Dodge Challenger T/A, samt 2 minifigurer af kørere med Dodge-dragter og racerhjelme.
 • Børn og bilentusiaster kan udforske opbygningen af 2 af virkelighedens Dodge-superbiler, mens de bygger, og bagefter kan de udstille dem eller udspille episke Speed Champions-racerløb.
 • Dette LEGO Speed Champions legesæt med 627 elementer vil være en fremragende gave til fødselsdag eller andre anledninger til bilentusiaster fra 7 år og til fans af højtydende biler og dragsters.
 • Mopar Dodge//SRT Top Fuel-dragsteren er over 10 cm høj, 35 cm lang og 7 cm bred, 1970 Dodge Challenger T/A er over 5 cm høj, 16 cm lang og 7 cm bred.
 • Dette byggesæt bruger ingen batterier. Det drives udelukkende af børns fantasi – så de actionfyldte racerløb stopper aldrig!
 • Overvejer du at købe dette Dodge-legetøjssæt til nogen, der ikke har erfaring med LEGO byggeri? Bare rolig! Der medfølger enkel og trinvis byggevejledning til begge modeller.
 • LEGO Speed Champions sæt giver børn og bilfans mulighed for at udforske nogle af verdens mest spændende biler med autentiske kopimodeller, der er fremragende til at lege racerløb og velegnede til at udstille.
 • LEGO klodser har levet op til branchens højeste standarder siden 1958, hvilket sikrer, at de altid er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at skille ad hver gang.
 • Byggelegetøj fra LEGO Speed Champions testes omhyggeligt for at sikre, at alle legesæt lever op til strenge sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Mopar Dodge//SRT Top Fuel-dragster og 1970 Dodge Challenger T/A
SKU
76904
EAN
5702016912500
UPC
673419338929
Dele
627
Tema
LEGO Speed Champions
LEGO pris
349 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.