LEGO Ford GT Heritage Edition og Bronco R 76905

2 banebrydende Ford-kretjer i 1 fantastisk legest

lego 76905 ford gt heritage edition og bronco r
 • 660 Dele
 • LEGO Speed Champions Tema
 • 76905 SKU

Børn og bilentusiaster vil elske dette LEGO Speed Champions byg selv-legetøjssæt med Ford GT Heritage Edition og Bronco R (76905). De fantastiske kopimodeller er fyldt med realistiske detaljer, giver en berigende byggeoplevelse, er fantastiske at udstille og byder på episk action både offroad og på banen. Inspirerende detaljeret!. Køretøjerne i dette legesæt har et bredt chassis, …

Læs mere...

Priser LEGO Ford GT Heritage Edition og Bronco R 76905

Lego.com LEGO.com 314 kr Se

Se flere LEGO Speed Champions sæt

Beskrivelse LEGO Ford GT Heritage Edition og Bronco R 76905

Børn og bilentusiaster vil elske dette LEGO Speed Champions byg selv-legetøjssæt med Ford GT Heritage Edition og Bronco R (76905). De fantastiske kopimodeller er fyldt med realistiske detaljer, giver en berigende byggeoplevelse, er fantastiske at udstille og byder på episk action både offroad og på banen.

Inspirerende detaljeret!
Køretøjerne i dette legesæt har et bredt chassis, som giver plads til et cockpit med 2 sæder og endnu flere autentiske detaljer. Og med 2 kørerminifigurer i Ford-racerdragter og -hjelme er der lagt op til masser af adrenalinpumpende drama.

Nedskalerede modeller giver en opskaleret LEGO oplevelse
LEGO Speed Champions sæt indeholder minikopier af verdens mest kendte og hurtigste biler. Børn og bilentusiaster kan bygge, udstille og samle på deres yndlingskøretøjer, eller de kan invitere venner til spændende racerløb mod andre modeller fra Speed Champions-sortimentet.

 • Det yderst imponerende LEGO Speed Champions byggesæt Ford GT Heritage Edition og Bronco R 76905 er perfekt til fans af ekstraordinære biler og spændende action og racerløb.
 • Hvad er der i æsken? Alt hvad du behøver for at bygge dine helt egne kopier af Ford GT Heritage Edition og Bronco R, samt 2 minifigurer af Ford-kørere med racerdragter og -hjelme.
 • Børn og bilentusiaster kan bygge, udforske og samle på 2 verdensberømte Ford-køretøjer, før de afholder episke løb mellem dem og andre biler fra Speed Champions-sortimentet.
 • Dette LEGO Speed Champions legesæt med 660 elementer vil være en fremragende gave til fødselsdag eller andre anledninger til drenge og piger fra 8 år og til fans af højtydende biler.
 • Ford GT Heritage Edition er over 4 cm høj, 16 cm lang og 7 cm bred. Ford Bronco R er over 7 cm høj, 19 cm lang og 8 cm bred.
 • Der kræves ingen batterier til disse fantastiske legetøjsbiler – de drives udelukkende af børns fantasi!
 • Overvejer du at give dette Ford-legesæt til nogen, der ikke har erfaring med LEGO byggeri? Bare rolig! Der medfølger enkel og trinvis byggevejledning til begge modeller.
 • LEGO Speed Champions sæt giver børn og bilfans mulighed for at udforske nogle af verdens mest spændende biler med autentiske kopimodeller, der er fremragende til at lege racerløb og velegnede til at udstille.
 • Alle LEGO Speed Champions komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
 • LEGO Speed Champions klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.2 bahnbrechende Ford-Autos in einem 1 fantastischen Spielset

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Ford GT Heritage Edition og Bronco R
SKU
76905
EAN
5702016980561
UPC
673419345194
Dele
660
Tema
LEGO Speed Champions
LEGO pris
314 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.