LEGO Stygimoloch-dinosaurflugt 76939

Actionfyldt dinosaur-legest til mindre brn

lego 76939 stygimoloch dinosaurflugt
 • 129 Dele
 • LEGO Jurassic World Tema
 • 76939 SKU

Børn kan lære at bygge og udspille spændende historier med legesættet Stygimoloch-dinosaurflugt (76939). Sættet er inspireret af tv-serien Jurassic World Camp Cretacous og indeholder figurer af en stygimoloch og ankylosaurus-ungen Bumpy, en offroader med et aftageligt dinosaurbur og et detaljeret trætophus med en rutsjebane til Bumpy. Sættet indeholder også 3 minifigurer og masser af elementer, …

Læs mere...

Priser LEGO Stygimoloch-dinosaurflugt 76939

Lego.com LEGO.com 244 kr Se
Legekammeraten.dk Legekammeraten.dk 350 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 350 kr Se

Se flere LEGO Jurassic World sæt

Beskrivelse LEGO Stygimoloch-dinosaurflugt 76939

Børn kan lære at bygge og udspille spændende historier med legesættet Stygimoloch-dinosaurflugt (76939). Sættet er inspireret af tv-serien Jurassic World Camp Cretacous og indeholder figurer af en stygimoloch og ankylosaurus-ungen Bumpy, en offroader med et aftageligt dinosaurbur og et detaljeret trætophus med en rutsjebane til Bumpy. Sættet indeholder også 3 minifigurer og masser af elementer, der kan inspirere til timevis af leg.

Nemt at bygge
Der medfølger enkel billedvejledning – ideelt til børn, der kun lige er begyndt at læse. De digitale Instructions PLUS i den gratis app LEGO Byggevejledninger rummer zoom-, dreje- og visningsværktøjer, som gør oplevelsen endnu sjovere.

Til alle fra 4 år
LEGO 4+-byggesæt præsenterer små børn for et univers af populære figurer fra film og tv-serier samt hverdagens helte. Modellerne indeholder startklodser, så begyndere kan bygge fartøjer, bygninger og meget mere selv (eller med hjælp fra ældre børn eller en voksen) og hurtigt komme i gang med legen.

 • Giv børn en spændende første møde med LEGO Jurassic World med legesættet Stygimoloch-dinosaurflugt (76939), der indeholder dinosaurer, en terrængående offroader og et trætophus.
 • Sættet er baseret på Jurassic World Camp Cretaceous og indeholder 3 minifigurer: Ben, Brooklynn og Claire Dearing, samt dinosaurfigurer af en stygimoloch og ankylosaurus-ungen Bumpy til actionfyldt rolleleg.
 • Trætophuset/observationsposten kan bygges og har en seng, en håndvask, et toilet, en stige og en rutsjebane til dinosaur-ungen Bumpy, og offroaderen, der er nem at bygge, har et aftageligt bur til stygimoloch-dinosauren.
 • Dette startsæt med 129 elementer er fyldt med sjove tilbehørselementer, bl.a. et bedøvelsesgevær, en gulerod, en skovl og dinosaurpøller, og det vil være en cool fødselsdagsgave eller julegave til kreative børn fra 4 år.
 • Trætophuset er over 11 cm højt, 16 cm bredt og 10 cm dybt. Sammen med de øvrige modeller, minifigurer og dinosaurer er det fantastisk til legestunder i hverdagen.
 • Et ideelt startsæt til et mindre barn, der stadig er ved at lære at læse. Barnet kan bygge på egen hånd ved hjælp af den medfølgende nemme, illustrerede vejledning, eller med hjælp fra ældre søskende eller en voksen.
 • Prøv Instructions PLUS, en del af den gratis app LEGO Byggevejledninger, som rummer zoom-, dreje- og visningsværktøjer, der gør det ekstra sjovt for børn at bygge modellerne.
 • LEGO Jurassic World 4+-byggesæt giver børn en sjov introduktion til dinosaurlegetøj og hjælper dem med at lære at bygge og udvikle deres fantasi gennem leg.
 • Lige siden 1958 har LEGO komponenter levet op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet og kompatible, så de passer perfekt sammen hver gang.
 • LEGO komponenter bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de opfylder krævende internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Stygimoloch-dinosaurflugt
SKU
76939
EAN
5702017079721
Dele
129
Tema
LEGO Jurassic World
LEGO pris
244 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.