LEGO T. rex-dinosaurudstilling 76940

Sjovt legest med et cool T. rex-skelet, der kan bygges

lego 76940 t rex dinosaurudstilling
 • 198 Dele
 • LEGO Jurassic World Tema
 • 76940 SKU

Lad børn lære mere om dinosaurer, når de skaber deres egen T. rex-dinosaurudstilling (76940). Dette legesæt er et fantastisk LEGO Jurassic World legetøj som gave til børn, der elsker dinosaurer. Det indeholder en bevægelig skeletmodel af en T. rex, udstillingsstand og tavle, der kan bygges, samt pegepind og en figur af en triceratops-unge. Kreativ leg. Sættet …

Læs mere...

Priser LEGO T. rex-dinosaurudstilling 76940

Proshop.dk Proshop.dk -19% 220 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 270 kr Se
Lego.com LEGO.com 270 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 299 kr Se

Se flere LEGO Jurassic World sæt

Beskrivelse LEGO T. rex-dinosaurudstilling 76940

Lad børn lære mere om dinosaurer, når de skaber deres egen T. rex-dinosaurudstilling (76940). Dette legesæt er et fantastisk LEGO Jurassic World legetøj som gave til børn, der elsker dinosaurer. Det indeholder en bevægelig skeletmodel af en T. rex, udstillingsstand og tavle, der kan bygges, samt pegepind og en figur af en triceratops-unge.

Kreativ leg
Sættet indeholder minifigurer af 2 populære karakterer fra Jurassic World – Owen Grady og Darius (fra Jurassic World Camp Cretaceous) – der kan inspirere børn til at lege, at de er palæontologer og finde på deres egne spændende historier. Der medfølger trinvis, illustreret vejledning, så unge LEGO fans kan bygge på egen hånd og med selvtillid.

Dinosaursjov!
LEGO Jurassic World sortimentet indeholder byggelegetøj, der vil begejstre alle aldre, med støbte dinosaurfigurer, minifigurer, imponerende bygninger og seje fartøjer, som kan bygges og bruges til leg og udstilling.

  li>Børn kan bygge deres egen T. rex-dinosaurudstilling og lege, at de er palæontologer, med dette sjove LEGO Jurassic World legesæt (76940), der indeholder en T. rex-skeletmodel.
 • Sættet omfatter minifigurer af Darius og Owen Grady, en legetøjsfigur af en triceratops-unge, tavle, der kan bygges, samt tilbehør, bl.a. en pegepind, dinosauræg, tandfossil og et blad.
 • T. rex-skelettet er bevægeligt, så børn kan lege med det som en normal LEGO dinosaurfigur, og der medfølger en stand, så det kan udstilles som på et museum.
 • Dette legesæt er inspireret af tv-serien Jurassic World Camp Cretaceous og andre Jurassic World-historier og vil være en cool fødselsdagsgave, julegave eller overraskelse til børn fra 7 år, der elsker dinosaurer.
 • T. rex-skelettet med stand er over 13 cm højt, 29 cm langt og 9 cm bredt. Sammen med de øvrige modeller og minifigurer er det fantastisk til leg i hverdagen.
 • Sættet indeholder 198 elementer og er ideelt til en ung LEGO fan, der er på udkig efter en mere udfordrende byggeoplevelse. Der medfølger illustreret, trinvis vejledning, så enhver kan bygge med selvtillid.
 • LEGO Jurassic World byggesæt giver børn (og voksne fans) mulighed for at genskabe scener fra den animerede tv-serie og filmene, finde på unikke historier eller bare udstille de seje samlermodeller.
 • LEGO komponenter opfylder strenge branchestandarder for at sikre, at de passer perfekt sammen og bliver til robuste modeller.
 • LEGO klodser testes omhyggeligt for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO T. rex-dinosaurudstilling
SKU
76940
EAN
5702017079738
Dele
198
Tema
LEGO Jurassic World
LEGO pris
270 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.