LEGO Carnotaurus-dinosaurjagt 76941

Actionfyldt legest til brn, der elsker dinosaurer!

lego 76941 carnotaurus dinosaurjagt
 • 240 Dele
 • LEGO Jurassic World Tema
 • 76941 SKU

Børn kan nyde utallige timers kreativt sjov med LEGO Jurassic World legesættet Carnotaurus-dinosaurjagt (76941), der indeholder en justerbar carnotaurus-figur, samt en helikopter og pickup, der kan bygges. Helikopteren har et minifigurcockpit, drejelig propel og knopskyder til actionfyldt leg. Der er plads til de 3 medfølgende minifigurer af populære Jurassic World-karakterer i lastbilen, som har et …

Læs mere...

Priser LEGO Carnotaurus-dinosaurjagt 76941

Alternate.dk Alternate.dk -8% 289 kr Se
Lego.com LEGO.com 314 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 391 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 450 kr Se

Se flere LEGO Jurassic World sæt

Beskrivelse LEGO Carnotaurus-dinosaurjagt 76941

Børn kan nyde utallige timers kreativt sjov med LEGO Jurassic World legesættet Carnotaurus-dinosaurjagt (76941), der indeholder en justerbar carnotaurus-figur, samt en helikopter og pickup, der kan bygges. Helikopteren har et minifigurcockpit, drejelig propel og knopskyder til actionfyldt leg. Der er plads til de 3 medfølgende minifigurer af populære Jurassic World-karakterer i lastbilen, som har et lad og et førerhus, hvor taget kan løftes af for at give nem adgang.

Suveræn gaveidé
Sættet er en perfekt gave til alle børn, der er vilde med dinosaurer, og der medfølger trinvis, illustreret vejledning i æsken, så unge LEGO fans kan bygge på egen hånd og nyde oplevelsen fuldt ud.

Dinosaur-action
LEGO Jurassic World sortimentet indeholder byggelegetøj, der vil begejstre alle aldre, med støbte dinosaurfigurer, populære figurer fra tv-serien og filmene, seje fartøjer og meget mere, som kan bygges og bruges til leg og udstilling.

 • Børn kan udspille en spændende Carnotaurus-dinosaurjagt med dette sjove LEGO Jurassic World legesæt (76941), som indeholder en helikopter og pickup, der kan bygges.
 • Indeholder 3 minifigurer: Kenji, Sammy og Owen Grady samt en justerbar carnotaurus-figur og et taser-element til actionfyldt leg.
 • Helikopteren har et minifigurcockpit, der kan åbnes, en drejelig propel og en knopskyder. Bilen har plads til alle 3 minifigurer, førerhus med tag, der kan løftes af, og lad bagpå.
 • Legesættet er inspireret af tv-serien Jurassic World Camp Cretaceous og andre Jurassic World-historier og vil være en cool fødselsdagsgave, julegave eller overraskelse til børn fra 7 år, der elsker dinosaurer.
 • Helikopteren er over 7 cm høj, 20 cm lang og 6 cm bred. Sammen med bilen, dinosaurfiguren og minifigurerne er dette et sjovt sæt til kreativ leg hver dag.
 • Dette sæt med 240 elementer indeholder illustreret, trinvis vejledning, så selv børn, der elsker dinosaurer, men ikke er vant til LEGO sæt, kan bygge med selvtillid.
 • LEGO Jurassic World byggesæt giver børn (og voksne fans) mulighed for at genopleve scener fra den animerede tv-serie og filmene, finde på unikke historier eller bare udstille de seje samlermodeller.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og passer perfekt sammen hver gang.
 • LEGO klodser testes omhyggeligt for at sikre, at de opfylder krævende internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Carnotaurus-dinosaurjagt
SKU
76941
EAN
5702017079745
Dele
240
Tema
LEGO Jurassic World
LEGO pris
314 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.