LEGO World Baryonyx-dinosaurflugt i båd 76942

Bd, der kan bygges og flyde, til actionfyldt dinosaurleg

lego 76942 world baryonyx dinosaurflugt i bad
 • 308 Dele
 • LEGO Jurassic World Tema
 • 76942 SKU

Børn kan opleve LEGO Jurassic World action på vandet med legesættet Baryonyx-dinosaurflugt i båd (76942). Dette er det første LEGO Jurassic World sæt med både, og det indeholder en båd, der kan bygges og flyde, selv med den bevægelige baryonyx-dinosaurfigur ombord. Båden har et dinosaurbur, drejelig "projektør" og et kontrolrum, der kan tages af for …

Læs mere...

Priser LEGO World Baryonyx-dinosaurflugt i båd 76942

Lego.com LEGO.com 524 kr Se

Se flere LEGO Jurassic World sæt

Beskrivelse LEGO World Baryonyx-dinosaurflugt i båd 76942

Børn kan opleve LEGO Jurassic World action på vandet med legesættet Baryonyx-dinosaurflugt i båd (76942). Dette er det første LEGO Jurassic World sæt med både, og det indeholder en båd, der kan bygges og flyde, selv med den bevægelige baryonyx-dinosaurfigur ombord. Båden har et dinosaurbur, drejelig "projektør" og et kontrolrum, der kan tages af for at give nem adgang til lastrummet.

Kreativt byggeri og leg
Sættet vil være en perfekt gave til trendsættende børn og indeholder også en dinosaur-unge og 2 fisk, 4 LEGO minifigurer samt masser af tilbehør, såsom bedøvelse, taser, dinosauræg, redningsveste og meget mere, der kan inspirere til historiefortælling. Der medfølger trinvis vejledning, så selv LEGO nybegyndere kan nyde byggeoplevelsen.

En verden af dinosaur-action
LEGO Jurassic World sortimentet indeholder sæt af højeste kvalitet, der vil begejstre alle aldre, med støbte dinosaurfigurer, minifigurer, imponerende bygninger og seje fartøjer, som kan bygges og bruges til leg og udstilling.

 • Børn kan udspille en spændende Baryonyx-dinosaurflugt i båd med dette suveræne LEGO Jurassic World legesæt (76942), der indeholder en cool båd, der kan bygges og flyde – selv med en dinosaur ombord!
 • Indeholder 4 minifigurer: Darius, Yaz, Owen Grady og en vagt, en justerbar baryonyx, dinosaur-unge og 2 fiskefigurer samt tilbehør, bl.a. bedøvelse, en taser og 2 dinosauræg.
 • Båden har et kontrolrum, der kan løftes af for at give nem adgang til lastrummet, et dinosaurbur og en drejelig "projektør". Sættet indeholder også en lille speedbåd, der kan flyde.
 • Dette legesæt af høj kvalitet er inspireret af tv-serien Jurassic World Camp Cretaceous og andre Jurassic World-historier og vil være en perfekt julegave, fødselsdagsgave eller overraskelse til børn fra 8 år.
 • Den store båd, som kan flyde, er over 14 cm høj, 40 cm lang og 13 cm bred. Det er det første LEGO Jurassic World sæt nogensinde, der indeholder både!
 • Elsker dit barn dinosaurer, men er ikke vant til at bygge med LEGO klodser? Intet problem. I dette sæt med 308 elementer medfølger illustreret, trinvis vejledning, så enhver kan bygge med selvtillid.
 • Kreative LEGO Jurassic World byggesæt giver børn (og voksne fans) mulighed for at genopleve scener fra den animerede tv-serie og filmene, finde på deres egne historier eller bare udstille de seje modeller.
 • LEGO komponenter overholder strenge branchestandarder for at sikre, at de passer perfekt sammen og bliver til robuste modeller.
 • LEGO klodser testes til det yderste for at sikre, at de lever op til krævende internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO World Baryonyx-dinosaurflugt i båd
SKU
76942
EAN
5702017079752
Dele
308
Tema
LEGO Jurassic World
LEGO pris
524 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.