LEGO Monkie Kids himmeljet 80008

Himmeljet med supermotorcykel til sjove Monkie Kid-missioner!

lego 80008 monkie kids himmeljet scaled
 • 529 Dele
 • LEGO Monkie Kid Tema
 • 80008 SKU

Børn vil elske at udspille rollelege som helten Monkie Kid, flyve hans himmeljet, kæmpe om Den Gyldne Stav og redde en indbygger med dette seje LEGO legesæt (80008). Flylegetøjet omfatter diskosskydere og et minifigurcockpit, der kan tages af og blive til en supermotorcykel, mens fjenden Red Son har en bygbar dobbeltsidet jetpack og krafthandske til …

Læs mere...

Priser LEGO Monkie Kids himmeljet 80008

LEGO.com LEGO.com 449 kr Se

Se flere LEGO Monkie Kid sæt

Beskrivelse LEGO Monkie Kids himmeljet 80008

Børn vil elske at udspille rollelege som helten Monkie Kid, flyve hans himmeljet, kæmpe om Den Gyldne Stav og redde en indbygger med dette seje LEGO legesæt (80008). Flylegetøjet omfatter diskosskydere og et minifigurcockpit, der kan tages af og blive til en supermotorcykel, mens fjenden Red Son har en bygbar dobbeltsidet jetpack og krafthandske til at sætte gang i konfliktlegen. Denne super LEGO gaveidé til børn fra 8 år indeholder 4 minifigurer, så børn kan lege, at de er deres yndlingsfigurer.

Interaktiv vejledning!
Dette kreative legetøj omfatter trykte byggevejledninger. Børn kan også bruge Instructions PLUS, der er tilgængelig i den gratis LEGO Life app, til at zoome ind på, dreje og visualisere flyet med dobbelt udstødning, mens de bygger det.

Sjovt og lærerigt
LEGO Monkie Kid sættene er inspireret af de klassiske fortællinger om Abekongen og er forankret i Kinas kultur og værdier. Sættene hjælper børn med at styrke deres tapperhed og viljestyrke og samtidig opleve kreativt sjov.

 • Din unge helt kan kæmpe om Den Gyldne Stav og redde indbyggeren Ai fra Red Son og Bull-klonerne med LEGO Monkie Kids himmeljet (80008) – et sejt, bygbart flylegetøj, der også kan sende en indbygget supermotorcykel afsted.
 • Børn vil elske at udspille originale eventyr, de selv finder på, med 4 minifigurer – Monkie Kid med Den Gyldne Stav, Red Son med en krafthandske og klodsbygget dobbeltsidet jetpack, Growl og Ai.
 • Himmeljet-flyvemaskinen har justerbare vinger med 2 diskosskydere, store motorer med dobbelt udstødning og et minifigurcockpit til Monkie Kid, der kan tages af for at blive til en LEGO supermotorcykel, som fører den actionfyldte kamp ned på jorden.
 • Dette legesæt med 529 elementer med legetøjsfly rummer en sjov og berigende byggeudfordring for drenge og piger fra 8 år og er en supergod fødselsdagsgave, særlig LEGO overraskelse eller julegave til børn.
 • Dette legetøjsjetfly er fremragende til at lege med selv eller sammen med andre. Det er over 13 cm højt, 28 cm langt og 30 cm bredt og ser sejt ud, når det fremvises på et barns værelse mellem Monkie Kid-missioner!
 • Dette LEGO Monkie Kid samlerlegetøjssæt er lavet udelukkende af LEGO byggeklodser og drives af børns kreativitet – uden brug af batterier – så eventyrene og legen aldrig løber tør for energi!
 • Med Instructions PLUS-vejledningen, der er tilgængelig i den gratis LEGO Life app, kan unge byggere visualisere denne unikke legetøjsmodel fra alle vinkler, mens de bygger den, og få en sejere og endnu mere uafhængig oplevelse!
 • LEGO Monkie Kid legetøjsbyggesæt er inspireret af legendariske fortællinger om den kinesiske Abekonge og hjælper børn med at udvikle deres kreativitet, tapperhed og viljestyrke og samtidig have det sjovt.
 • Du behøver ikke kræfter som Monkie Kid for at sætte LEGO klodser sammen eller skille dem ad! Lige siden 1958 har LEGO klodser overholdt branchens højeste standarder for at sikre, at de er ensartede og altid nemme at sætte perfekt sammen.
 • LEGO klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at dette samler-legetøjsjetfly med indbygget LEGO supermotorcykel til børn overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Monkie Kids himmeljet
SKU
80008
UPC
673419325530
Dele
529
Tema
LEGO Monkie Kid
LEGO pris
449 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.